• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Garsonluktan Patronluğa

Garsonluktan Patronluğa
Uzun yıllar Marmaris’te yaşadıktan sonra, Iskoçya’li bir bayanla evlenen Kadir Turbun garsonluktan patronluğa giden yolu yerel gazetelerde haber oldu.  

 

 

 

 

 


Bir hızlı yemek girişimcisi, Largs'taki eski Morris's Restaurant'ı satın almak için bir açık artırma kazandı. Eski Largs restoranı 160.000 sterlinlik bir anlaşma ile satıldı. Ve yeni sahibi deniz kenarı bina için heyecan verici bir plan açıkladı

 

 

Glasgow'da Barrhead ve Parkhead'de fast food işletmeleri bulunan Kadir Turbun, denize sıfır araziyi kapatıp bina ile ilgili planlarını bu hafta Haber'e aktardı.

img-4079.PNG

Türkiye'de Marmaris'te büyüyen Kadir, kasabanın yiyecek ve içecek sağlayıcıları için iyi hizmet verdiğine inandığını ve bunun yerine eski Seafood Cafe'yi lüks kısa süreli dairelere dönüştürmek istediğini söylüyor.

Domino'nun mülke olan ilgisini soğutmasıyla, işadamı Gallowgate Caddesi'ndeki lokantayı 160.000 £ 'a kaptı.

Habere konuşan Kadir, yakında binayı dönüştürmek için işe başlamayı umduğunu söyledi.

O ekledi: "İki dükkanım var ve 20 işçiyle çalıştırıyorum ve Largs'ın farklı bir girişim için mülk satın almak için ideal bir yer olduğunu hissettim.

"Binanın satılık olduğunu gördüm ve ilgimi çekti. Temsilcilerle temasa geçtim ve teklifimi yaptım.

img-4080.png

"16 yıldır Barrhead'de yaşıyorum  Konaklama sektöründe her zaman orada olmanız gerekiyor ve zaten iki operasyonumuzla çok meşgulüm, bu yüzden bunu genişletmenin bir yolu yoktu

"Yatak ve kahvaltı veya kısa süreli konaklama olarak kiralamak için lüks konutlar sağlamaya çalışıyorum.

"Planım burayı mesken yapmak. Largs'de zaten yemek yiyebilecek kadar yer var ve Nardini'nin yanı sıra bölgedeki diğer birçok kaliteli işyeri de yakın. Bu pazarı daha fazla doyurmak istemiyorum.

Kadir, iki yatak odalı dairelerin Mayıs 2021'e hazır olmasını umuyor ve şu anda tasarımları hazırlıyor ve planlama izinleri için başvuruyor.

 

"Burası güzel bir bölge ve insanların muhteşem manzaranın keyfini çıkarabilmesi için mülkün balkonlarının olmasını umuyoruz." Kadir, Başbakan Nicola Sturgeon ile öğle yemeği yedi, iş başarısının ardından okul çocukları ile girişimcilik görüşmeleri de yapıyor.

Dedi ki: "Bunu gerçekten dört gözle bekliyorum. Deniz kıyısındaki diğer metruk mülkleri de devralmak ve onları geliştirmek ilginç. "Bu mülklerin sahipsiz bırakılması yerel bölge için çok utanç verici, ancak olumlu bir değişiklik sağlayabileceğimi ve Largs sahilini geliştirebileceğimi umuyorum.

"Komşu mülkleri satın almaya çok istekliyim. Boş kalmaları trajik. Onlara yeni bir yaşam kirası vermeye hazırım."

Morris's Restaurant, 1980'lerde eski otel çalışanı Gordon Scott tarafından devralınana kadar The Royal Hotel'di ve onu 30 yıldan fazla bir süredir restoran olarak sürdürdü. Kısa bir süre daha tanıdık yeşil rengin yerini alacak yeni mavi su tarzı cepheye sahip Morris's Seafood restoranı oldu. Kasım ayında kapandı ve o zamandan beri boş.

Eşi Mary ile birlikte fotoğraflanan Kadir, "Mevcut durumda iş ortamının ne zaman iyileşeceğini bilmediğiniz için planımın genel bina için en iyi şey olduğunu düşünüyorum" dedi.

 

Haberin Linki:

https://www.largsandmillportnews.com/news/18721624.former-largs-restaurant-sold-160-000-deal---new-owner-reveals-exciting-plan-seafront-building/

garson-002.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141