Futbol: PTT 1. Lig -Denizlispor Teknik Direktörü Dervent: "Aldığımız kötü sonuçları Göztepe maçıyla sonlandırmak istiyoruz"

Futbol: PTT 1. Lig     -Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:     "Aldığımız kötü sonuçları Göztepe     maçıyla sonlandırmak istiyoruz"
DENİZLİ PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, "Aldığımız kötü sonuçları Göztepe maçıyla sonlandırmak istiyoruz" dedi.

DENİZLİ PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, "Aldığımız kötü sonuçları Göztepe maçıyla sonlandırmak istiyoruz" dedi.

Selahattin Dervent, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TKİ Tavşanlı Linyitspor'a sahalarında 1-0 yenilerek, puan tablosunda tehlike hattına girdiklerini söyledi. Son maçta, özellikle defans blokunu oluşturan oyuncuların eksikliğini hissettiklerini ifade eden Dervent, şunları ifade etti:

"Futbolda her şey olabilir. Yenebilirsin de yenilebilirsin de. Fakat önemli olan moral ve motivasyonunu üst seviye tutmak ve panik yaşamamaktadır. 6'ncı sıradaki takımla aramızda 9 puan fark var. Bu kapanmayacak, çok büyük bir puan farkı değil. Ligde herkes birbirini yenebilir. Aldığımız kötü sonuçları Göztepe maçıyla sonlandırmak istiyoruz."

Muhabir: İbrahim Süzer / Emre Umurbilir / Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.