Fırtına ve Yağmur Uyarısı!
Muğla Valiliği, kuvvetli fırtına ve şiddetli yağış nedeniyle il merkezi ve ilçelerdeki tüm ilkokul, ortaokul ve liseler ile bu kapsamda faaliyet gösteren özel okulları 15 Mart Cuma günü bir günlük süreyle tatil etti.
Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; ilçemizde beklenen fırtına ve yağmur›dan dolayı okulların yarın (cuma) günü tatil edildiği açıklandı.
Marmaris Metetoroloji Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı, fırtınaya karşı denizcileri ve vatandaşları uyardı. Bugün ve yarın devam edecek fırtınaya karşı denizcilerin gerekli tedbirleri alması istendi.
Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yapılan uyarıda şöyle denildi:
"Bugün bölgemizde rüzgarların güneydoğu yönünden 8-10, yarın 6-8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek, fırtına cumartesi sabahına kadar sürecektir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta tüm denizcilerin denize çıkmamaları ve limanlarda gerekli emniyet tedbirlerini almaları rica olunur.
Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; ilçemizde beklenen fırtına ve yağmur›dan dolayı okulların bugün tatil edildiği açıklandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.