• BIST 10186.44
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 28 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Fatma Gebeş Çimen CHP'den Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Fatma Gebeş Çimen CHP'den Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Fatma Gebeş Çimen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris Belediye Başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

 Çimen, aday adayı olmasının sebebini açıklarken “Halkın sevgi, saygı, mutluluk ve refah içinde yaşayacağı bir Marmaris hayalidir” ifadelerini kullandı.


Marmaris kültür dünyası ve siyasetinin tecrübeli ismi Fatma Gebeş Çimen, CHP’ye belediye başan aday adaylığı başvurusu yaptı. Acar Ünlü’den sonra ikinci CHP Marmaris Belediye Başkan Aday Adayı olan Fatma Gebeş Çimen, parti binasıyla 19 Mayıs Gençlik Meydanı arasında kalan sokakta  açıklamalarda bulundu.

CHP İlçe Örgütü yönetim kadrosu ve çoğunluğu kadınlardan oluşanların yer aldığı kalabalığa  katılımları için teşekkür eden Fatma Gebeş Çimen, “Aday adaylığı başvurumu yapıp bu zorlu göreve talip olurken onlarca yıldır edindiğim bilgi birikimimi halkın isteği doğrultusunda Marmaris için kullanmak zamanı geldi” dedi.

Marmaris tarihi ve kültürü hakkında yaptığı araştırmalar ile yazdığı kitaplarla da tanınan Çimen, kendisini aday adayı olma kararına yönlendiren sebepleri şu sözlerle aktardı:

HALKIMIZ MUTLU OLURSA KONUKLARIMIZ DA MUTLU OLUR

“Çocukluğumdan beri içimde hep var olan Marmaris sevgisi, eğitimimle orantılı olarak Marmaris'e hizmet etmek, sürdürülebilir turizmle şehrimizi geliştirip, daha iyiye gitmesini sağlamak isteğine dönüştü. Bugün bu başvuruyu yapmamın temel sebebi halkın sevgi, saygı, mutluluk ve refah içinde yaşayacağı bir Marmaris hayalidir. Halkımız mutlu olursa gelen konuklarımız da mutlu olacaktır. Bugüne kadar yaptığım siyasal, sosyal ve yazın alanında ki çalışmalarım hep daha iyi, daha güzel yaşanılacak bir Marmaris için olmuştur. Bugün ise bunu yüksek sorumluluk ve çalışma gerektiren bir göreve talip olarak sürdürmek istiyorum.”


Daha önce partisinde kadın kolları ilçe başkanlığı, ilçe başkanı sıfatıyla görev yapan, 2023 genel seçimlerinde Muğla Milletvekili adayı olan tecrübeli siyasetçi sözlerini şöyle sürürdü:


YOLA ÇIKTIKLARIMI YOLDA BULDUKLARIMA DEĞİŞMEDİM

“Bu hedef için tecrübe, çalışma ve vizyon gerekir. Ortaya koyduğum çalışma azmini ve iyi niyeti çoğunuz bilirsiniz. Bu nedenledir ki 2019 yerel seçimlerinde partim zor durumda kalınca partiye sahip çıkan partililer ilçe başkanı olmamı istediler, genel merkezimiz beni o göreve getirdi. Çok zor oldu ama altından kalktık. 2023 Milletvekilliği adaylığımda da aynı disiplin ve duyarlılıkla çalıştım.

İnsanı insan olduğu için severim. Dini, dili, ırkı, cinsiyeti, sosyal statüsü benim için önemli değildir. Bilginin ışığına ve yol göstericiliğine inanırım. Marmaris'te bu değerleri taşıyan çalışkan ve özverili yöneticilere ihtiyaç vardır. Partim ne zaman bana bir görev verse o görevi eksiksiz ve doğru olarak yerine getirmek için özveriyle çalıştım. Yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma değişmedim. Bundan sonra da böyle olacaktır.”


Çimen, hedefleri hakkında konuşurken şu sözleri sarf etti:

ADALETLİ, HOŞGÖRÜLÜ, ŞEFFAF, KATILIMCI YÖNETİM

“Bu zorlu göreve birlikte çıktığımız arkadaşlarımızla Marmaris yaşayanlarının beklentilerini karşılamak ve şehrimizi hak ettiği noktaya getirmek hedefimizdir. Ülkemizin yaşamakta olduğu ekonomik krizin bizi etkilememesi mümkün değildir. Her kesimin beklentisi farklıdır. Ancak adaletli, hoşgörülü, şeffaf ve katılımcı bir yönetim ile bu sıkıntıları biraz olsun hafifletmek kararlılığındayız. Aday olarak bu kararlılıkta olan hangi arkadaşımız gelirse gelsin parti disiplini içinde destek vereceğiz.

Bugüne kadar Mustafa Kemal Atatürk'ün bize çizdiği ilkeler yol göstericimiz oldu. Bundan sonra da Marmaris'te amacımız geniş halk kitlelerini kucaklayarak iktidarımızı devam ettirmek, kimseyi dışlamadan hizmet etmektir. Bir düşünürün dediği gibi " Evrende ahlakın yerini bulması uzun sürer. Ama eninde sonunda adaletle buluşur."

Fatma Gebeş Çimen, konuşmasını şu cümleyle tamamladı:

“Adil bir yönetim anlayışı ile aydınlık ve güzel günlere halkımızın desteğiyle ulaşmak dileğiyle saygılar sunar, katılımınız için teşekkür ederim.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141