• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Muğla 30 °C
  • İzmir 31 °C
  • Aydın 33 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 26 °C

ERDOĞAN ve ÖZTÜRK’DEN Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray BOZYER’E Ziyaret

ERDOĞAN ve ÖZTÜRK’DEN Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray BOZYER’E Ziyaret
MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Seçim Çalışmalarına Kavaklıdere’de Devam Ediyor
            MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN temaslarda bulunmak üzere Kavaklıdere’ye geldi. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet KORKMAZ’IN da eşlik ettiği ERDOĞAN’I ilçe merkezinde ilçe başkanı Ümit ALPER ve çok sayıda partili karşıladı. Kavaklıdere ilçe merkezinde esnafları ziyaret eden ERDOĞAN Pazarcıları da unutmadı. Bütün pazarcı tezgâhlarını ve esnafları teker teker gezen ERDOĞAN ve KORKMAZ daha sonra Kavaklıdere Belediye Başkan Adayının açıklanacağı salona geçti. Burada vatandaşlara hitap eden ERDOĞAN şunları söyledi: “Sizlerin karşısına sizlerden birisi ile, sizlerin bağrından çıkan, sizlerin dertleriyle dertlenip tasasıyla tasalanan Ali Rıza ÖZTÜRK ile birlikte çıktık. Yıllarca sizlerle birlikte kader ortaklığı yapan Ali Rıza hocamız bundan sonra da sizlere; yine sizlerin teveccühü ile inşallah Belediye Başkanı olarak hizmet edecek.” dedi.
ERDOĞAN ve ÖZTÜRK’DEN Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray BOZYER’E Ziyaret
ERDOĞAN ve ÖZTÜRK ile beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde Ak Partiden istifa eden Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray BOZYER’İ de ziyaret etti. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Kavaklıdere’nin sorunları masaya yatırıldı. Bozyer yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken MHP Muğla Büyükşehir Beledye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN da Nuray Bozyer’e şimdiye kadar Kavaklıdere için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
            MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ERDOĞAN Menteşe Beldesinde
            Aday açıklama toplantısının ardından bir süre daha vatandaşlar ile sohbet eden, sorunlarını dinleyen ERDOĞAN ve beraberindeki heyet Menteşe Beldesine geçti. Burada gerçekleştirilen açık hava toplantısında vatandaşlara hitap eden MHP Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Ali Rıza ÖZTÜRK; “Tam yirmi sene bu topraklarda görev yaptım. Sizlerle beraber birçok yeniliğe imza attık. Sizler ile birlikte hüzünlendik, sizlerle birlikte sevinçler yaşadık. Sizlerin beni tanıdığına inanıyorum. Genel Merkezimiz, sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve milletvekilimiz, MHP il Başkanımız uygun gördüler ve bize “taşın altına elini değil bedenini koymanı istiyoruz” dediler. Ben de Kavaklıdere için, sizler için bu görevi kabul ettim. Biliyorum ki bu memleketin çocuğu olan bizler bu memlekete hep beraber hizmet edeceğiz.” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet ERDOĞAN burada yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Sizlere başkaları gibi süslü püslü vaatlerde bulunmaya gelmedik. Sizlerle dertleşmeye geldik. Sorunlarımızı beraberce çözecek bir ekip oluşturduğumuz için bu ekibe destek istemeye geldik.” dedi.
            Açılım Safsatasıyla PKK lı Teröristleri Şımartanlardan, Onları Şımartanlara İmza Toplayıp Destek Verenlerden Hesap Sormak İçin 30 Mart Yerel Seçimleri Büyük Bir Fırsattır”
            Meydandaki bir vatandaşın “40 yıllık belediyemizi kapatmak da ne demek oluyor?” demesi üzerine ERDOĞAN şunları söyledi: Birilerinin Oslo’da bebek katillerine vermiş olduğu sözlerin ürünü olan bu kanun tasarısına MHP olarak yazılı metni 800 sayfa olan bir muhalefet gerçekleştirdik. Maalesef söylediğimiz doğrular iktidar partisinin bir kulağından girdi öbür kulağından çıktı. Esas amacı memleketi şehir devletlerine bölmek olan bu kanunun onların anladıkları şekilde amacına hizmet etmemesi için bizlere oy vermenizi istiyoruz. Sizin için, Menteşe için, Kavaklıdere için yine sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Açılım safsatasıyla PKK lı teröristleri şımartanlardan, onları şımartanlara imza toplayıp destek verenlerden hesap sormak için 30 Mart Yerel Seçimleri büyük bir fırsattır.
            ERDOĞAN Çamlıbel Beldesinde Çocukların Sevgi Gösterisiyle Karşılaştı
            Menteşe’deki temaslarının ardından Çamlıbel Beldesine geçen ERDOĞAN’I Belediye Başkanı Kamil ÖZTÜRK ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşan ERDOĞAN; burada kendisinden halı saha isteyen çocuklara, göreve gelmeleri halinde halı saha yapma sözü verdi. Çambılbel’de konuşan ERDOĞAN “ Burada Kamil Başanımız gerçekten çok büyük hizmetler gerçekleştirdi. Belediye bütçesiyle gerçekleştirilebilecek hizmetlerin belki 10 katı daha fazlasını Çamlıbel’e kazandırdı. Allah kendisinden razı olsun” dedi.
Belediyeniz Kapansa Da Sözümüz Sözdür
Çamlıbel’in geleceğinin de konuşulduğu toplantının ardından Çamlıbel Beldesinin Atatürk Mahallesine geçen Belediye Başkanı Kamil ÖZTÜRK’ÜN de eşlik ettiği ERDOĞAN ve Ali Rıza ÖZTÜRK burada da vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. ERDOĞAN burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Burada MHP i belediyecilik anlayışının, yani üretken belediyecilik anlayışının yansıması olan bir belde de sizlerle olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Beldeniz kapanacak. Ancak takdir buyurur, bizleri göreve getirirseniz hiçbir hizmetinizin aksamayacağının sözünü veriyorum. Sizlere daha önceden verilen sözler bizim de sözümüzdür. Tamamlanamayacak olan projelerin tamamı bizim projelerimizdir. 31 Marttan sonra da hayatın normal akışında seyretmesi için sizlerden destek istiyorum” dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141