Emenike İstanbul'da

Emenike İstanbul'da
Fenerbahçe'nin transferi için kulübü Spartak Moskova ile anlaşma sağladığı Nijeryalı futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İstanbul'a geldi

Moskova'dan kalkan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Emenike'yi yaklaşık 100 kişilik Fenerbahçeli taraftar grubu karşıladı.

Nijeryalı golcüye büyük ilgi gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, çiçek verdikleri Emenike'yi omuzlara aldı. Taraftarların yoğun ilgisinin devam etmesi üzerine araya giren havalimanı polisi, futbolcunun dışarı çıkmasına yardımcı oldu. Bu sırada polislerle taraftarlar arasında küçük çaplı gerginlik yaşandı. 

Havalimanında gazetecilere açıklama yapmaktan kaçınan Emenike, Fenerbahçe'ye döndüğü için heyecanlı ve mutlu olduğunu söylemekle yetindi. 

Nijeryalı oyuncuyu Fenerbahçe Kulübü'nden herhangi bir yetkilinin karşılamadığı görüldü. 

Fenerbahçe Futbol AŞ'den bugün borsaya yapılan bildirimde, 12 Ağustos 2013 Pazartesi gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde, Spartak Moskova ile 13 milyon avro bonservis bedeli karşılığında yapılan anlaşmanın geçerli olacağı duyurulmuştu. 

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.