• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Elbise Modellerinde Referans Moda Hiss

Elbise Modellerinde Referans Moda Hiss
Bayanların kıyafet seçimlerindeki vazgeçilmez parçalardan biri olan elbiseler her sezon moda akımlarına uygun tasarımlarıyla hanımların beğenisine sunulurken bayanların tüm konularda referans almak için başvurdukları moda hiss en yeni koleksiyonları sizle

Bayanların kıyafet seçimlerindeki vazgeçilmez parçalardan biri olan elbiseler her sezon moda akımlarına uygun tasarımlarıyla hanımların beğenisine sunulurken bayanların tüm konularda referans almak için başvurdukları moda hiss en yeni koleksiyonları sizler için inceleyerek yazılarında yer vermektedir. Bayanların kendilerine rahatlık ve kombin alternatifi sunmasıyla her ortamda kullanmaktan zevk aldıkları elbise modelleri bu sezon bilindik çizgisinin dışına çıkarak birbirinden şık tasarımlarla kendini gösterecektir.

Farklı vücut tiplerine sahip bayanların kıyafet seçimlerinde kurtarıcıları olacak elbiseler renk ve desen trendleriyle şekillenmiş olarak hanımların beğenisine sunulmuştur. Bayanlara günlük kıyafetlerde rahatlık ve şıklık sunan tasarımlar çalışan bayanlara etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır. Yılın dört mevsimi farklı kumaşlarıyla bayanların vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan elbiseler bu sezon karşımıza çiçekli, çizgili, leopar, zebra desenlerinde ve farklı modellerde hazırlanan etkileyici tasarımlarla çıkacaktır.

Bayanlar gece davetlerinde, açılışlarda, düğün, nişan gibi organizasyonlarda değişmez tercihleri arasında yer alan siyah elbise modelleri bu sezon karşımıza straplez, tek omuz, bacak ve sırt dekolteli tasarımlarla çıkacaktır. Bayanların her ortamda öne çıkmak için kullandıkları dekoltelerde dikkat etmeleri gereken en önemli detay aşırı kaçmamaları olmalıdır. Bayanların girdikleri ortamlarda dişiliklerini öne çıkarmalarını sağlayan bu kıyafetlerde yaz sezonunda kullanılan ince kumaşlar ve danteller sizlerin yılın trendleri arasında yer alan transparan akımını yaşamınızı sağlarken sitede bulunan modeller arasından karar vermeniz mümkün olacaktır.

Bayanların bu sezon gömleklerde, bluzlarda sıkça tercih ettikleri şifon kumaş elbiselerde kullanılarak sizlerin prenses görünümü kazanmanızı sağlayacaktır. Bu kıyafette kullanılan renklerde sezonun cümbüşüne ayak uydurmayı başarmış bulunmakla birlikte neonların göz alıcı tonları hanımların bakışları üzerilerine çekmelerini rahatlıkla sağlayacaktır. Neoanların haricinde metalik ve pudra tonları farklılık arayan bayanların bu kıyafetlerdeki renk tercihlerinde yer alacaktır. Modahiss.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141