• BIST 9524.59
  • Altın 2487.739
  • Dolar 32.5521
  • Euro 34.6789
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Dursun Kaplan: AKP Hükümeti bölgeye bir çivi çakmadı

Dursun Kaplan: AKP Hükümeti bölgeye bir çivi çakmadı
Cunhuriyet Halk Partisi Marmaris belediye meclis adayı Dursun Kaplan bu gün CHP ilçe merkezinde yaptığı basın açıklamasında Seçim günü yaklaştıkça atmosferin her geçen gün ısındığını söyledi

Cunhuriyet Halk Partisi Marmaris belediye meclis adayı Dursun Kaplan bu gün CHP ilçe merkezinde yaptığı basın açıklamasında Seçim günü yaklaştıkça atmosferin her geçen gün ısındığını söyleyerek, AKP Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay’ın yalan yanlış bilgiler ile halktan oy alacağını ve halkı kandıracağını sandığını savundu.

Kaplan basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Sayın Başkan Adayı hangi kuruma aday olduğundan ya haberi yok, ya da halkımızla dalga geçmektedir.

Köylerde İmar planı parası ile parke taşı döşendiğini iddia eden, AKP’nin Başkan adayı, ÖÇK Bölgelerinde İmar planlarını yapma yetkisinin hangi kurumunda olduğundan haberi bile yoktur.

ÖÇK, SİT ve Milli Parkların İl Genel Meclisi ve Özel İdareyle ile ilgisinin olmadığını, bu kurumların AKP hükümetine bağlı olduğunu bilmemektedir.

ÖÇK Bölgelerinde 1/25000 ölçekli çevre düzen planını AKP hükümet tarafından durdurulmuştur, haberinin olmadığını görüyoruz.

Değerli Marmaris Halkı;

12 yıldır iktidarda olan AKP Hükümeti’nin bölge ile ilgili bir çivi çakmadığı gibi, Halkın yaşamını zora sokmuş ve bölgenin sorunları inanılmaz boyutlara ulaşmıştır.

AKP’nin belediye başkan adayı kendi adaylığı için başbakanla görüşürken; kendisinin ve ailesinin zenginleşmesine yönelik yer Tahsisleri, limanın büyütülmesi ile ilgili, Hükümetle çalışmalar yaparken, ne yazık ki bölgenin sorunları ile ilgili Başbakana sözü geçmemiş, çözüm üretememiştir,

Bugün de halkın karşısına çıkarak sorununuzu çözeceğim demesi, hayalden başka hiç birşey değildir.

Sayın belediye başkan adayına soruyorum, Bozburun Beldesinde, Hisarönü, Selimiye, Taşlıca ve Söğüt Köy’lerinde 4210 adet vatandaşın zilliyetli arazileri hazineye yazılırken neredeydin?

Bölge halkı mahkeme kapılarında perişan olurken neredeydin?

12 yıldan beri İktidar olan Partin AKP, Zaruretten ve ihtiyaçtan evini yapan vatandaşa 17 milyon para cezası keserken neredeydin?

AKP köylerdeki Halkımızı, zengin toprakların fakir bekçisi yaparken neredeydin?

Marmaris’in %52’sine senin hükümetin tarafından maden arama ruhsatı verilirken, Ormana, doğaya ve arıcılığa sahip çıkan vatandaşlarımız, Osmaniye köyünde Hükümete isyan ederken neredeydin?

İl genel Meclis üyenize 54 dönüm orman arazisi ağaçlandırma adıatın da peşkeş çekilirken neredeydin?

Turgut ve Orhaniye Köyü ilkel koşullarda cenazelerini yıkayıp defnediyordu, alınan cenaze yıkama araçlarını Partinin İl Genel Meclisi üyesi mahkemeye verirken neredeydin?

Eski çöp bidonları köylere verildi diye, AKP’nin yönetim kurulu üyesi, şikâyet ederken neredeydin?

Halkın çay içmesi yapılan çay bahçesini, ilçe başkanın şikâyet ederken neredeydin? Yanındaydın.

Nerede olduğunu biliyoruz. Limanı genişletmekle, ziraatçılar kampını almakla, Albatros’u tahsis ettirerek, marina izinleri ile meşguldün,

Tepe restoranı ve Çiçekli Koyu’nu mağdurların elinden icra yoluyla almakla meşguldün.

Marmaris’in sorunlarını, Atatürk heykelinin önünde görüntü kirliliği yaratan katamaranların da izlemekle meşguldün.

Sayın Tugay Başbakanın Talimatıyla aday olduğunu söylüyor ve ben Atatürkçüyüm diyerek oy istiyorsun, Atatürk’e ve İsmet Paşaya iki ayyaş diyen senin partin değilmi?

Kurumlardan T.C ismini ve Çocuklarımızın okuduğu ANDIMIZI kaldıran senin partin değilmi,

Sen hangi partiden adaysın, AKP nin adayı değilmisin?

Senin partin Türk ordusundaki, bölüğü, Taburu, Alayı yok etti, haberin olsun sıra Tugaya geldi onu da yok edecektir

Sayın Tugay köylere giderek, Hisarönü köyünde, Söğüt köyüne parke taşı döşediler diye söğüt köyüne yapılan hizmetleri Hisarönü halkına şikâyet ediyorsun.

, Söğüt köyüne gidip, döşetmiş olduğum taşların üstünde, Muhtarı yanına alarak, İl Genel Meclisinin 2014 bütçesinde koymuş olduğu 130.000 TL ödeneği sahiplenerek, Devletin hiçbir muhtara nakit para verilmeyeceğini dahi bilmiyor ve Muhtara yarın 100.000 tl paranı al diye hava atıyorsun.

Osmaniye köyündeki maden çıkarmak isteyenlere, orada maden yok, onlar define arıyordu, mahkemede ben iptal ettirdim diyerek, halkımızla resmen alay ediyorsun.

Marmaris kalesinin siluetini bozan, binanla ilgili, yıkıp yeniden yapacağım, ancak 5 yıldır sit kurulundan izin çıkaramıyorum diyorsun,

Ancak Köylerde sitten dolayı hazineye verilen zilliyetli arazileri size geri vereceğim diye açıklama yapıyorsun, soruyorum sana kendi işini çözemeyen halkın işini nasıl çözecektir.

Turunç dahil Marmaris sahilleri benim diyerek adete meydan okuyorsun, gerçekten şoktayız merak ediyorum bu sahiller senin mi, tapun varmı,?

Köylerde benim için, yabacıya niye inanıyor ve oy veriyorsunuz diye beni eleştirip küçümsemeye çalışıyorsun, ancak yabancı dediğin insanlardan, Meclis listene alıyor ve halktan oy istiyorsun, Seni Marmaris’e dışarıdan yerleşen Marmarisli vatandaşlara şikâyet ediyor, takdiri halkımıza bırakıyorum.

Sayın AKP belediye Başkan adayı, Ben Dursun Kaplan ve Partime hizmet edenlerin bu güne kadar Devletin ve halkın bir kuruş parası boğazımızdan geçmemiştir, geçtiyse, zehir zıkkım ve haram olsun.

Ben elbette buraya dışarıdan yerleşen Marmarisli bir vatandaşım. Marmaris’i sizlerden daha çok seviyorum, çünkü Marmaris’i AKP ve Gözü açlardan koruyor ve sahip çıkıyorum.

27 yıllık siyasi yaşamım ve 10 yıllık İl Genel Meclisi görevimde, ne hazine arazisinde, ne orman arazisinde, ne de zorda kalan vatandaşın, malında, mülkünde ve haram lokmada gözüm olmadı.

Benim karnımda tok, gözüm de toktur,

Kimin gözünün aç olduğu ortada, Atatürk meydanında Katamaranlarınla çevre kirliliği yaratarak herkese ben zenginim, Belediye Başkanı olursam, bu sahiller ve Marmaris benim olacak diye meydan okuyorsun.

Sayın belediye başkan adayı, Senin arkanda katamaranların varsa, partimin adayları ve CHP nin de arkasında da Marmaris halkı vardır

Bu halk hizmete, güzele ve özele oy verir,

Bu nedenle Bizim tek hedefimiz Marmaris’e hizmettir hizmettir hizmettir…

30 Mart’ta yeni Marmaris yine Marmaris kazanacaktır”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141