• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Devlet Bahçeli'den Biden'ın 'ermeni soykırımı' açıklamasına tepki

Devlet Bahçeli'den Biden'ın 'ermeni soykırımı' açıklamasına tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Joe Biden'ın ermeni soykırımı sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli; HDP, CHP ve İYİ Parti'yi topa tutarken

 

 

 

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Joe Biden'ın ermeni soykırımı sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli; HDP, CHP ve İYİ Parti'yi topa tutarken ''S-400’ü aktif hale getirmek, F-35 projesi için ödediğimiz paraları tahsil etmek bundan sonraki ilk işimiz olmalıdır.'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu. İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

- Yurt içi ve dışında yuvalanan bölücü terör örgütüne darbe üstüne darbe vurulmaktadır. Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terör kampları ateş altına alınmıştır. Kandil'deki nokta hedeflere savaş uçaklarımız hava akını düzenlemiştir. Komandolarımız, tespit ettikleri teröristlerle birlikte sığınak, barınak ve mühimmatları birer birer imha etmişlerdir. Hainler korkuya kapılmışlar, kaçacak delik aramışlardır. Ancak, korkunun ve kaçmanın ecele faydası yoktur. Ara, bul, yok et parolası ile hainlerin kanlı defteri dürülecektir. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile övünüyorum. Şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, tedavi olan kardeşlerimize şifalar diliyorum. 

- Kanı, gözyaşını, yıkımı, ihanet ve melaneti geçim kapısı gören insanlık düşmanlarını acımadan cezalandırmak, barış ve huzura hizmettir. Bir yanda kripto para vurgunu ile gri pasaport rezaleti, diğer yanda kaybolan atlar, Karadeniz'de sert kutuplaşma, ülke gündeminin başlıca tartışma konuları arasındadır. 

''Kıbrıs’ta bağımsız, eşit, egemen iki devletli çözümden başka bir yol kalmadı''
- Güney sınırlarımız boyunca milli güvenliğimizi doğrudan veya dolaylı tehdit eden kim olursa olsun, karşımıza kim çıkarsa çıksın, teröristler veya sahipleri hepsi birden üstümüze gelirse gelsin, biz bu yoldan dönersek namus bize ar olsun. Kıbrıs’ta bağımsız, eşit, egemen iki devletli çözümden başka bir yol kalmadı.

Mustafa Akıncı'ya tepki
- 27-29 Nisan'da BM gözetiminde garantör devletlerin katılımı ile Cenevre'de yapılacak gayriresmi Kıbrıs konferansı da milli bir konudur. Egemen iki devletli çözümden başka bir yol kalmamıştır. KKTC'nin bir önceki Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Cenevre'yi baltalamak için devreye girmesi, bize göre uyuyan komünist hücrelerin tekrar harekete geçtiğini işaretidir. Bu ahmağın Sayın Tatar'a yönelik, 'Cenevre'de Türkiye'nin papağanı olacaktır' açıklaması EOKA'cı bir ağzın hezeyanıdır. Sayın Tatar bir papağan değildir, hak savunan cesur yürektir.

Ermeni soykırımı iddiası
- Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir. Biden'in sözde soykırım beyanı Türk milleti nezdinde hükümsüz yazılı açıklaması kağıt parçasından ibarettir. Tarihimizin hiçbir döneminde bir suça bir trajediye bir vahşete imza atmadık böylesi bir yanlışın tarafı olmadık. Biden'in 24 Nisan 2021 tarihli yazılı acıklaması tarihe kara bir leke gibi düşmüştür. 

''Osmanlı'da böyle bir şehir yoktur, bizim İstanbul'umuz vardır''
- Soykırım çetelesi tutanlar, gerçekten medenilerse kendi bastıkları zalim ayak izlerine, kan ve dehşet çukurlarına dikkatle bakmalı. 1915 olaylarında hayatlarını kaybedenleri onurlandırdıklarını dile getirmiştir. Nasıl onur katacakları başka bir tartışmanın konusudur. Biden iftira kampanyasına kurşun askerlik yapmakla kalmamış bir de Konstantinopolis ifadesi kullanmıştır. Osmanlı'da böyle bir şehir yoktur, bizim İstanbul'umuz vardır ve dünyanın en büyük Türk kentidir. 

''S-400’ü aktif hale getirmeliyiz''
- ABD Başkanı sözde soykırım açıklamasıyla onarımı uzun yıllar alacak uzun bir zarar vermiştir. 24 Nisan tarihi bizim için 23 Nisan'ın bir gün sonrasıdır ve sıradan bir gündür. Bize göre, ABD ile ilişkiler tarihi bir kavşaktadır. S-400’ü aktif hale getirmek, F-35 projesi için ödediğimiz paraları tahsil etmek bundan sonraki ilk işimiz olmalıdır. Devletimizin ve hükümetimizin alacağı her karara desteğimiz, peşinen söylüyorum, sonucu ne olursa olsun tamdır.

''Bu canilere Erivan'ın kapıları açıktır''
- 6-8 Ekim olayları ile ilgili 108 sanık için gün yüzünü haram edecek karar kısa sürede alınmalıdır. Bu parti görünümlü şebeke kapatılmalıdır. Bu canilere Erivan'ın kapıları açıktır. Paşinyan da istifa etmiştir. Buyursunlar çok iyi bildikleri dağ yollarından iltica etsinler. HDP’ye tepki gösteremeyen CHP’si, İP’i ve diğerleri ASALA’nın çizgisindedir, Ermeni çetelerinin izindedir, PKK’nın dibindedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141