Demirel: Regaip Kandili Birlik ve Kardeşliğimizi Güçlendirsin

Demirel: Regaip Kandili Birlik ve Kardeşliğimizi Güçlendirsin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Burak Demirel, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demirel mesajında, Regaip Kandili’nin af, mağfiret ve manevi arınma gecesi olduğuna dikkat çekerek, bu mübarek gecenin toplumda yaşanan huzursuzlukların sona ermesine, gönüllerin ferahlamasına ve birlik ruhunun güçlenmesine vesile olmasını temenni etti.

Regaip Kandili’nin, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu vurgulayan Demirel, Türk-İslam âleminin bu müstesna gecede dua ve kardeşlik duygularıyla buluşmasının önemine değindi.

MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, mesajını,
“Regaip Kandili’nin milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın kandilini tebrik ediyorum” sözleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.