• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Demir ilçe buluşmalarını sürdürüyor

Demir ilçe buluşmalarını sürdürüyor
AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Fethiye, Bodrum ve Milas ilçelerinde gençlik ve mahalle buluşmaları gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Köyceğiz, Ortaca, Ula ve Menteşe’nin ardından ilçe ziyaretleri kapsamında Fethiye, Bodrum ve Milas’ta gençlik, vatandaş ve muhtar buluşması gerçekleştirdi. 

Demir, Fethiye programı kapsamında AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk tarafından düzenlenen Taşyaka Mahalle buluşmasına katıldı. Burada parti mensuplarıyla bir araya gelen Demir, ardından Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği, Fethiye Selanikliler Derneği, Kesikkapı Muhtarı Süzen Taşar, işinsanları Bayram ve Murat Kiremitli’yi ziyaret etti. Demir Fethiyespor-İçel İdmanyurduspor karşılaşmasını da izledi. Bir süre önce Karaçulha Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Seher Kuşgöz’ün ailesine de taziye ziyaretine giden Demir, başsağlığı dileklerini iletti.

Demir ve beraberindeki teşkilat mensupları İncirköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Söğütlü, Kızılbel ve Koru Mahallelerinin parke taşı, telekom altyapısı başta olmak üzere çeşitli taleplerini yerine getiren Demir, vatani görevine gidecek olan gençleri de tebrik etti.

Demir, daha sonra programları kapsamında Bodrum ilçesinde AK Parti Bodrum Gençlik Kollarının daveti üzerine gençlerle bir araya geldi. Konacık’ta gerçekleşen buluşmada gençler, doğum günü dolayısıyla Demir’e sürpriz yaparak pasta kesti.

Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Azat Erol Ataş, Demir’in tecrübeli bir siyasetçi olması nedeniyle bölgesine hizmet getirme noktasında son derece başarılı ve gençlerin idolü bir kişilik olduğundan söz etti. 

AK Parti döneminde gençlere yapılan hizmetlerden söz eden Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği önemi gösteren örnekleri anlatarak; “Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Gençleri yedek kulübesinde değil, ilk 11’de görmek istiyoruz’ sözü sizlere ne kadar önem verdiğinin en büyük göstergesi. Bugün TBMM’ye ya da partimizin önemli yöneticilerine baktığınızda birçok arkadaşımızın geçmişinde ya gençlik kollarında ya da kadın kollarında görev aldığını görürsünüz. Bunu başarabilen tek parti AK Parti’dir. AK Gençlik bu ülkenin zenginliği ve dinamizminin en önemli kaynağı. 

Gençlik kolları partimizin belkemiğidir. Bizim katıldığımız organizasyonların hepsinin altında gençlik kollarımızın saatler, bazen günler alan emekleri vardır.” dedi.

MİLAS’TA 3 MAHALLE ZİYARETİ

Demir, daha sonra AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik tarafından düzenlenen mahalle buluşmalarına katıldı. Selimiye, Çamköy ve Danışment Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Demir, özellikle yöre sakinleri adına iletilen taleplerde ilgili birim yetkilileriyle görüşerek çözüm üretti.

Gittiği mahallelerde ilgiyle karşılanan Demir, memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaretlerine ilişkin genel değerlendirme yapan Demir; “AK Parti’nin her zaman milletin yanında bir parti olduğuna vurgu yaparak, “Sadece seçim dönemlerinde değil, vatandaşımızın isteklerini, taleplerini her zaman başımızın tacı yapıyoruz. Derdinizle dertleniyor, sevincinizle seviniyoruz. Gittiğimiz her noktada, en ücra köşede bile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere olan teveccüh, çalışma şevkimizi daha da artırıyor. Bize iletilen taleplere dosyalara boğulmadan, anında çözüm üretiyoruz. Allah, birliğimizi, kuvvetimizi ve milletimizi her daim güçlü kılsın” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretlerde partiye yeni katılan isimlere rozet takma töreni de gerçekleştirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141