• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

CHP’Lİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLUN YAPIMINA BAŞLIYOR…

CHP’Lİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLUN YAPIMINA BAŞLIYOR…
AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN: KAVAKLIDERELİ HEMŞEHRİLERİMİZİN YOL İSYANINI BİZ GÜNDEME GETİRDİK…

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ YELDA EROL GÖKCAN: 

KAVAKLIDERELİ HEMŞEHRİLERİMİZİN YOL İSYANINI BİZ GÜNDEME GETİRDİK… 

CHP’Lİ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLUN YAPIMINA BAŞLIYOR…

Milletvekili Gökcan: Ne altılı masa üyeleri, ne de CHP zihniyeti, Muğla’mızı ve Türkiye’yi yönetecek yetenek ve vizyona sahip değil.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde AK Parti’li Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve İlçe Başkanı Volkan Alpözen ile birlikte Kavaklıdere’deki toplantı ve ziyaretlerinin ardından, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde olan ama yıllardır yapılmayan yolda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Gökcan Kavaklıdere’de yaptığı açıklamada; “yaklaşık bir ay önce Kavaklıdere’li hemşerilerimizin 2 yıldır yapılmayan 4 kilometrelik yolla yolla ilgili isyanını yerinde paylaşmıştım” diyerek şu açıklamada bulundu.

Kavaklıdereli hemşerilerimizin haklı isyanını anlattığım açıklamalarım ses getirdi. Kavaklıdere’den tüm Türkiye’ye duyurduğumuz mesaj yerine ulaştı.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 yıldır çile çektiğiniz yolun yapılmasına karar verdi ve resmi web sitesinden Turgut Özal Bulvarı yol yapım çalışması için ihale sürecinin başlatıldığını duyurdu.

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 yılın sonunda nihayet harekete geçti.

Önümüzdeki günlerde yol yapım çalışması başlayacak ve CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 4 dönemdir AK Parti’ye oy verdikleri için adeta cezalandırdığı Kavaklıdere’li hemşerilerimizin yol çilesi de sona erecek.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimiz için hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları kendi söylediği için yapılmış gibi sahipleniyor.

Ben söyledim Recep Tayyip Erdoğan yaptı diyerek vatandaşlarımızı yanıltıyor. İşin aslı Türkiye’de Muğla’da hiçte öyle değil. Senin CHP’li Belediyenin milletimize 2 yıldır yaşattığı yol çilesini AK Parti Muğla Milletvekili olarak biz gündeme taşıdık. 

Yaptığı heykeller ve parklarla ünlü CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi yolu yapmak zorunda kaldı.

Ne altılı masa üyeleri, nede CHP zihniyeti, Muğla’mızı ve Türkiye’yi yönetecek yetenek ve vizyona sahip değil.

Muğlamızın 13 ilçesinde kanalizasyondan alt yapıya, ulaşımdan yol ve içme suyuna ve imar çalışmalarına kadar yetki ve sorumluluğu Muğla Büyükşehir Belediyesinde olan her yerde problem var. 

Vatandaşlarımıza bir dokunun bin ah işitin. Her gün onlarca muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi’nden den dert yanmak için bizleri arıyor. Muğla’da CHP’li Büyükşehir Belediyesi çözümün değil sorunların ana kaynağı.

Sayın Gürün de, iş bilmez tüm CHP’li Belediye Başkanlarının sığındığı şehir efsanesine sığınıyor.. 

İktidar bizi engelliyor diye şikâyette bulunuyor. Bu doğru değil.. Devasa bütçelere sahipler… Ancak bütçelerini, yetki ve sorumluluklarını düzgün kullanmadıkları için sürekli bir serzeniş….

Engelleniyoruz bahanesiyle kamuoyunu yanıltmayı bırakın. Artık algı ve manipülasyon çalışmalarınıza halkımızın karnı tok. Sahaya çıkın ve Muğla’mızdaki işlerinize bakın.

Kredi de kullanıyor, EURO cinsinden borç da alıyor. Kim neyi engellemiş…EURO Cinsinden aldığın kredi ile 4 km lik yolu bugüne kadar yapsaydın ya.. Hadi borçlandın… Asli işini niçin bugüne kadar yapmadın… Elinden tutan mı vardı…

Daha önce de Ula’da başlanıp bitmeyen, bitirilemeyen yolu, akmayan suları, yapılmayan alt yapı ve kanalizasyon yatırımlarını gündeme getirmiştik.

Neyse ki Sayın Gürün sesimizi geç de olsa duyuyor… Biz dedikten sonra asli işini yapıyor.  

Yani biz diyoruz, CHP’li Osman Gürün yapıyor.

Şunu asla unutmayın AK Parti yapar onlar konuşur.

Ama merak etmeyin. Seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni AK Belediyecilikle buluşturacağız.

İşte o zaman yatırım nasıl yapılır, hizmet nasıl yapılır, Belediyecilik nasıl yapılır, milletimiz görecek.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir de altyapı çalışmalarının iki yıl önce tamamlandığını söyleyerek, şunları kaydetti:

6 yıl önce başlayan altyapı çalışmaları son 2 yılda tamamladık. Ana bulvarımız kanayan yaramız. 6 yıldır çekilmez halde idi, son 2 yıldır da hemşerilerimizi çileden çıkarmıştı. Bulvarın yapılması için CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımıza defalarca talepte bulunduk. Ama taleplerimiz karşılık bulmadı

Ancak bir ay kadar önce sağ olsun Sayın Yelda Erol Gökcan Vekilimiz ilçemizi ziyaret ederek, burada canlı yayın yapmıştı.

Canlı yayından sonra çalışmalar hızlandı. Sayın Yelda Erol Gökcan Vekilimize yapılmayan yolu gündeme getirdiği ve yol çalışmalarının başlamasına verdiği katkı için teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141