• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Marmaris'te ziyaretlerde bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun, Marmaris'te ziyaretlerde bulundu
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Torun, ilk olarak partisinin ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İki gündür Muğla’nın ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirip incelemelerde bulunduğunu belirten Torun, Çok önemli bir sürecin yaşandığını bu süreçte yerel yönetimler olarak illeri heyet halinde ziyaret ettiklerini söyledi.
Yerel yönetimleri ziyaretin yanında esnaf ve vatandaşları da ziyaret ettiklerini vurgulayan Torun, “Ortak çözüm üretmeye çalışıyoruz. Birlikte başarmak zorundayız. Bu süreci doğru yönetim mutlaka iktidara gelmek zorundayız. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu olumsuzluğu gidermek zorundayız. Her sabah uyandığımızda yeni bir gündem, hatalı uygulanan ekonomi, eğitim, sağlık politikaları bizi her gün daha da zor koşullar içerisinde yaşamaya mecbur bırakıyor. Buna mecbur değiliz. Bir başka gelecek mümkün. Bu bizim kaderimiz değil.” Dedi.
Torun, üreten insanlar olduklarını Türkiye’nin her bir yerinin ayrı bir güzel ve değer olduğuna dikkati çekerken şunları söyledi:
“Maalesef bu ülkeyi yönetenler bizim kaynaklarımızı heba ediyor. Marmaris turizmde ayrı bir katma değer üretiyor. Bizim vergilerimiz kaynaklarımız bir avuç insana gidiyor. Bu kaynaklar vatandaşa dönse adaletli dağıtılsa biz bugün yaşadığımız sorunları yaşamazdık. Üretiyoruz, çalışıyoruz, vergi ödüyoruz. İçtiğimiz sudan yediğimiz ekmeğe kadar vergi ödüyoruz. Maalesef bizim vergilerimiz heba ediliyor.” 
Yapılacak ilk seçimde bu kötü gidişatı durduracaklarını aktaran Torun, “Bunu da birlikte başaracağız. Yerelden genele bu köprüyü kurduk. Yerelde başardık, genelde de başaracağız. 31 Mart 2019 yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ettik. Mesele Ankara, İstanbul, Adana ve Mersin almak değildi aslında. En önemli başarımız bunları sandıkta yenebileceğimizi ispat etmekti. Birlikte olduğumuzda hep beraber mücadele ettiğimizde vatandaşı kucakladığımızda çözümlerimizi anlattığımızda başarabildiğimizi gösterdik. Şimdi inşallah yapılacak ilk seçimde genelde bunu başaracağız. Halkın iktidarını göreve getireceğiz bunu yapabilecek gücümüz var.” Diye konuştu. 
Torun, ülkenin artık yönetilmediğini kötü değil hiç yönetilmediğini öne sürerken “Her gün aldığı kararlar hata üstüne hatayla dolu. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan Venazüela’da buğday yetiştireceğiz diyor. Ne oldu bu ülkenin topraklarına, çiftçisine, üreticisine? Benim çiftçimin suçu ne? Onu desteklemiyorsun. Ona ürettirmiyorsun da Venezüela’daki çiftçiyi mi zengin edeceksin? Bize gelince yok başka ülkelere gelince var.” İfadelerini kullandı.
Türkiye’nin sorunlarını çözecek sermaye ve insan birikimi olduğunu kaydeden Torun, sözlerini şöyle tamamladı:
“İçinde bulunduğumuz olumsuzluğu giderecek gücümüz var. Önce kendimizi sonra birbirimize inanacağız ve birlikte başaracağız. Bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Kaynakları yerinde kullanarak liyakatlı bir yapı kurarak birinci demokrasi, adaleti tesis ederek özgürlükleri genişleterek sorunları çözeriz. Eğer bu ülkenin kurucu partisi olduğumuzu iddia ediyorsak, kuaviye mili ruhu taşıyorsak kurtarıcı partisi de olmak zorundayız. Ülke şu an en zor günlerini yaşıyor. Buradan çıkartmak da her birimizin görevi. Ünvanınız ne olursa olsun her birimiz o ruhla hareket etmek zorundayız. Halkın iktidarını hep beraber getirmek zorundayız. İnanıyoruz bir başka gelecek mümkün. O gelecekte de barış, sevgi, kardeşlik, refah, huzur yaşamamız mümkün.”
Basın açıklamasının ardından basına kapalı partililerle bir süre daha toplantı yapan Torun ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.


CHP'Lİ TORUN ORDULULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Marmaris Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Seyit Torun dernek üyeleriyle selamlaştı. Bir süre dernek başkanı Yaşar Karaosmanoğlu ile sohbet eden Torun, dernek ve üyeler hakkında bilgi aldı. 
Torun dernek ziyaretinin ardından Marmaris Belediyesi’ni ziyaret ederek başkan Mehmet Oktay’dan bilgi aldı.
Torun'a programlarında, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ile CHP Muğla milletvekilleri Burak Erbay, Mürsel Alban, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İlçe Başkanı Zekican Balcı ile partililer de eşlik etti.
Marmaris ziyaretinin ardından Torun, Datça ilçesine hareket etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141