• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Cemiyetten diş sağlığı anlaşması

Cemiyetten diş sağlığı anlaşması
Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), Muğla’nın Merkez Menteşe ilçesinde hizmet veren ‘Dentamola Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ ile üyelerine yönelik indirim anlaşması imzaladı.

 

 

 

 

 

 

Anlaşmaya göre, MGC üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına peşin ödemelerde yüzde 20, kredi kartı ödemelerinde yüzde 5’lik indirim uygulanırken, muayene ise, ücretsiz olacak.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), sağlık alanındaki üyelerine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Süleyman Akbulut başkanlığındaki MGC yönetimi göreve geldiği 2015 yılından bu yana üyelerine yönelik Muğla ve ilçelerindeki özel hastanelerle yaptığı indirim anlaşmalarına, bu defa ağız ve diş sağlığı anlaşmasını da ekledi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti, Muğla’nın Merkez ilçesi Menteşe’de Uzman Diş Hekimi Seçkin Onur Akarken ile Dt. Öznur Duygu Akarken kardeşlerin birlikte hizmete açtığı ‘Dentamola Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ ile indirim anlaşmasına imza attı.

Taraflar arasındaki anlaşma, Muğla Gazeteciler Cemiyeti hizmet ofisinde, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut ile Dt. Öznur Duygu Akarken arasında imzalandı.

Dentamola Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği anlaşmaya göre, MGC üyeleri ve birinci dereceden (anne, baba, eş ve evlenmemiş çocukları) yakınlarına peşin ödemelerde yüzde 20, kredi kartı ödemelerinde yüzde 5’lik indirim uygularken, muayeneleri ise, ücretsiz olarak gerçekleştirecek. Polikliniğe isimleri tanımlanacak olan cemiyet üyeleri, üye kartlarıyla müracaat etmek koşuluyla Dentamola hizmetlerinden yararlanabilecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan MGC Başkanı Süleyman Akbulut, ilimizde yeni hizmet vermeye başlayan ve alanında uzman olan bir anlayışla faaliyet gösteren bir ekiple, ortak bir çalışmada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dentamola Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin ortakları Uzman Diş Hekimi Seçkin Onur Akarken ve Dt. Öznur Duygu Akarken’e, Muğla’nın en köklü basın meslek kuruluşu olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni paydaş olarak tercih etmelerinden ve üyelerine sağladıkları kolaylıktan dolayı teşekkür etti.

Dentamola adına anlaşmaya imza atan Dt. Öznur Duygu Akarken ise, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekerek, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerine poliklinik olarak hizmet verecek olmaktan dolayı heyecan duyduklarını ifade ederken, anlaşmanın taraflar için hayırlı olmasını dileyerek, yarar gözeten bu işbirliğine imza atan Başkan Süleyman Akbulut’a teşekkür etti.     

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141