• BIST 8779.01
  • Altın 2238.031
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1031
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

BURAY LÖSEV’İN SESİNE SES OLDU

BURAY LÖSEV’İN SESİNE SES OLDU
LÖSEV Lösemili Çocuklara ve kanser hastalarına umut olurken, sağlıklı ve mutlu yarınlar için el ele çalıştığı gönüllülerini de unutmadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

“SEN İSTE DAĞLARI AŞALIM”

Dünya Gönüllüler Günü’nde LÖSEV Sağlık Kenti LÖSANTE Hastanesi’nde yüzlerce gönüllü ve iyileşen Lösemili Çocuklar hep bir ağızdan Buray ile sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü sevilen şarkılarıyla gönüllere taht kuran Buray ile kutladı. ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyası ile Türk halkının tuğla bağışlarıyla inşa ettiği Ankara’da bulunan LÖSEV Sağlık Kenti’nde geçtiğimiz gün yüzlerce LÖSEV gönüllüsü, iyileşmiş Lösemili Çocuklar, Gençler ve aileleri akşam saatlerinde biraraya geldi. “Gönüllüler Bizim Gözbebeğimizdir” etkinliği önce LSV Eğitim Kurumları çocuklarının korosuyla başladı ardından da birbirinden güzel şarkılarıyla Buray katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. LÖSANTE Hastanesi’nin Konferans Salonu sahnesinde 600’e yakın kişiye son dönemlerin en hit şarkılarını bir LÖSEV Gönüllüsü olarak seslendiren Buray’ın tüm şarkılarına LÖSEV Gönüllüleri ve gençleri büyük bir coşku ile eşlik etti.

 

Buray, “Birlikte hep tek yürek”

LÖSEV’in sesine ses olan Buray’ın ‘İstersen’ isimli şarkısındaki “Sen iste dağları, sen iste yolları aşalım” mısralarına Buray ile beraber gönüllüler Lösemili Çocuklar için yüksek ses ve alkışlarla destek verdi. Dünya Gönüllüler Günü’nde Büyük LÖSEV Ailesi ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Buray, “Birlikte hep tek yürek, kalbimizin güzelliği hiç bozulmasın. LÖSEV bizim için çok önemli bir yerde. Beni bu gece misafir eden sizlere çok teşekkürler” dedi. LÖSEV, gönüllü ve gençlerine bu güzel geceyi yaşatan Buray’a LÖSEV Yaşam Sertifikası takdim ettikten sonra Lösemili Çocukları ve Gençleri sahneye davet ederek hep bir ağızdan LÖSEV Marşı seslendirildi.

 

67 binden fazla kayıtlı hasta

LÖSEV, 25 yıldır Türkiye genelinde 67 binden fazla Lösemili Çocuk ve kanser hastası ile ailelerine nakdi, ayni ve sosyal destekler iletirken Lösemili Çocuklara sadece hayat vermeyip onları yaşama bağlayarak, yarınlara hazırlıyor. Her yıl gönüllü çalışmaları ve faydalarını duyurmak, gönüllülük bilincini toplumda arttırmak amacıyla kutlanan 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde LÖSEV, Vakıf merkezinin bulunduğu Ankara’da ve Türkiye’de irtibat ofislerinin bulunduğu 7 şehirde sosyal etkinlikler gibi çalıştaylar ve paneller de düzenliyor.

 

6 milyondan fazla gönüllü

Türkiye genelinde 6 milyondan fazla gönüllüsü ile en çok gönüllü üyeye sahip sivil toplum örgütü olan LÖSEV herkesi gönüllü olmaya davet ediyor. İlkokuldan üniversiteye, kurum çalışanlarından emeklilere kadar LÖSEV’de herkesin Lösemi ve Kanser ile mücadele eden Çocuklar için yapabileceği bir şeyler var. LÖSEV’e gönüllü olmak da çok kolay. Www.losev.org.tr adresinden gönüllü kayıt formu doldurulabileceği gibi 0312 447 0660 numaralı telefondan da gönüllü olunabiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141