Borsa İstanbul'u halka açacağız
Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği (TSPAKB) Başkanı Attila Köksal'ı ağırlıyor.
Köksal, AA Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nda sermaye piyasalarına ilişkin gündemi değerlendiriyor.
Attila Köksal'a AA Finans Haberleri'nin twitter hesabı "@aa_finans"üzerinden de soru yöneltilebiliyor. Toplantı, aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanıyor.
Borsa İstanbul'un gelecek dönemde piyasada yeni talepler getirecek stratejik ortaklıklar yapacağını ifade eden Köksal, Borsa İstanbul'un 2014 belki de 2015'te halka açılacağını bildirdi.
Köksal, bireysel emeklilik sisteminin etkileri, sermaye piyasasının geleceği, bankacılık sektörü, borçlanma, krediler, döviz kuru ve finansal istikrar konularında önemli açıklamalarda bulundu.
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.