Bornova Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine eşya yardımı

Bornova Belediyesi'nden üniversite öğrencilerine eşya yardımı
Bornova Belediyesi Eşya Bankası, ihtiyacı olan üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor

Bornova Belediyesi Eşya Bankası, ihtiyacı olan üniversite öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitelerin açılmasıyla birlikte Eşya Bankası'na olan talepler arttı. Bugüne kadar ise öğrencilere 10 bin eşya dağıtıldı. Öğrenciler daha çok çekyat, masa, sandalye ve kitaplık gibi mobilyalar ile özellikle buzdolabı olmak üzere beyaz eşya ve elektrikli ısıtıcı talebinde bulundu.

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Eşya Bankasına olan talebin son günlerde arttığını belirterek hayırsever vatandaşlardan kullanmadıkları eski eşyalarını bağışlamalarını istedi.

Bornova Belediyesi Eşya Bankası aracılığıyla bu güne kadar 1000'in üzerinde aile ve yüzlerce üniversite öğrencisine yardım yapıldı. Dağıtılan eşya sayısı da 10 bine yaklaştı. Bornova Belediyesi, 0 232 478 32 25 numaralı telefonu arayan vatandaşların Eşya Bankası'na bağışlamak istediği kullanılabilir nitelikteki mobilyalar ve elektrikli eşyalarını adreslerinden alıp deposunda tutuyor. Belediye ekipleri bazı durumlarda da ihtiyaç fazlası olan evlerden aldığı eşyaları hiç depolara getirmeden doğrudan öğrencilerin evlerine götürüyor.

Muhabir: Ramazan Ercan
Yayınlayan: Ramazan Ercan

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.