Bizim için konu kapandı

Bizim için konu kapandı
Patriot Sistemleri Alman Harekat Birliği Komutanı Ellermann, Alman askerlerinin şikayetçi olduğu iddialarına ilişkin, "Bizim için konu kapanmıştır, eklenecek yeni bir şey yok" dedi.

Marcus Ellermann, bir pastanede düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Türk halkı, Kahramanmaraş'taki kamuoyu ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından iyi bir şekilde karşılandıklarını belirtti.

Medyaya yansıyan "Alman askerlerinin şikayetçi olduğuna" dair iddiaları değerlediren Ellermann, şunları kaydetti: "Artık her şey geçmişte kaldı. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bizim için konu kapanmıştır, eklenecek yeni bir şey yok. Geçmişte olan bütün hususlar benim ve askerlerim için artık kapanmıştır. Sonuç itibariyle burada Türk Silahlı Kuvvetleri ile işbirliği yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğumuzu bir kere daha ifade etmek isterim. Her şey karşılıklı ve iyi niyet çerçevesinde olduğu zaman hem bu yörenin insanı için hem de askerlerim için iyi bir tanışma vesilesi olacaktır."

Kahramanmaraş'ta çok olumlu izlenimler edindiklerini aktaran Ellermann, bu "özel" ve "güzel" kentte çok daha fazla izlenim edinebileceklerini anlattı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.