Bir Kadının Merhameti Bir Hayatı Değiştirdi: KAÇEP Başkanı Afet Ateş’ten Anlamlı Destek
KAÇEP Başkanı Afet Ateş, yıllardır tekerlekli sandalye ihtiyacı bulunan engelli bir vatandaşın yüzünü güldürdü. Ateş, talebi bizzat takip ederek ihtiyacı kendi girişimleriyle temin etti ve bugün o sandalyeyi teslim ederek bir kapıyı daha özgürlüğe araladı.
Bu anlamlı ziyaret sırasında MHP Yatağan İlçe Başkanı Bülent Çolak ile İlçe Başkan Yardımcısı Adem Zebun da Afet Ateş’e destek vererek yanlarında yer aldı.

Ziyaret,
✔ bir gönle dokunan samimiyeti,
✔ kadının şefkat dolu merhametini,
✔ toplumsal dayanışmanın gücünü
en sade ama en etkili haliyle ortaya koydu.
Afet Ateş sadece bir tekerlekli sandalye teslim etmedi…
Bir insanın yaşamına umut götürdü, bir haneye moral verdi, bir yüreğe “yalnız değilsin” diye seslendi.
İlçe yönetiminin katkısıyla gerçekleşen bu iyilik hareketi, Yatağan’da birlikte üretmenin ve birlikte iyileştirmenin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.
Ateş’in mesajı ise netti:
“Engelli kardeşlerimizin hayatına dokunmak bir görev değil, bir vicdan borcudur.”
Afet Ateş Başkanımıza bu örnek ve ilham veren davranışı için teşekkür ediyor, iyiliği çoğaltan tüm gönülleri yürekten selamlıyoruz.
Yatağan’da güzel olan her şey çoğalmaya devam edecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.