Beşiktaş formasıyla çok mutluyum

Beşiktaş formasıyla çok mutluyum
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida, siyah-beyazlı takımda forma giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı futbolcu, Küçükçekmece Kaymakamlığı'nın "Yalnız Değilsin, Yeteriz, Yetişiriz Projesi" kapsamında Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu'nda düzenlediği etkinlikte, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldi.

Etkinlikte çocukların sorularını yanıtlayan Almeida, Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu belirterek, "Ben de Beşiktaş forması giydiğim için çok mutluyum" dedi.

Futbolculuğun çocukluk hayali olduğunu anlatan Almeida, "Hayalimin peşinden koştum. Çok çalıştım ve sonunda bulunduğum yere geldim. Futbol oynamayı çok seviyorum, çıktığım her maçtan büyük keyif alıyorum" diye konuştu.

Bir çocuğun, vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun mu yoksa Arjantinli Lionel Messi'nin mi daha iyi olduğunu sorması üzerine Hugo Almeida, "Ronaldo" cevabını verdi.

Portekizli futbolcu, çocukların yoğun ilgisi nedeniyle okuldan güçlükle ayrılabildi.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.