• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

BAŞKAN OKTAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN OKTAY’DAN KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yapımına başlanan yeni belediye binası, katlı otopark, kültür merkezi projeleri ve diğer çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Oktay, yapımına başlanan yeni belediye binası ve çok yakın bir zamanda başlayacak olan otopark-kültür merkezi projesiyle ilgili sunum yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un da hazır bulunduğu ziyarette CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk de Başkan Oktay’a eşlik etti.

BELEDİYE BİNASI YAPIMI BAŞLADI

Pazartesi günü Millet İttifakı'nın 'Yarının Türkiyesi İçin Ortak Politikalar Mutabakat Metni' açıklama töreni için Ankara'ya giden Başkan Oktay ve beraberindekiler Salı günü de CHP Grup toplantısına katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinledi. Ardından da meclisteki makam odasında Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. 

“Siz değerli Genel Başkanımıza Marmaris halkının selam ve sevgilerini iletiyorum” diyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na belediye binası ve katlı otopark – kültür merkezi projeleriyle hazırlanan sunumu aktardı. Marmaris’in uzun yıllardır yeni bir belediye binasına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Oktay, “50 yıllık bir binada hizmet veriyorduk. 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir’de büyük etki gösteren ve maalesef ki 117 vatandaşımızın can verdiği depremde Marmaris de ciddi anlamda sarsıldı. Depremin hemen ardından testler yaptırdık ve riskli çıkınca belediye binamızı ivedi olarak boşalttık. Çünkü hiçbir çalışanımızın ve vatandaşımızın hayatını riske atamazdık. Şu an iki ayrı binada hizmet veriyoruz. Yapımına başladığımız binayı en kısa sürede tamamlayarak tüm birimleri tek çatı altına toplayacağız” açıklamasını yaptı.

Başkan Oktay, Marmaris’in otopark sorununa bir nebze çözüm olacak katlı otopark ve üstü kültür merkezi olarak planlanan yapının da çok kısa sürede yapımına başlayacaklarını belirterek her iki projeyle ilgili teknik detaylar anlattı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Marmaris’e davet etti.

MARMARİS’İ YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

Marmaris’i ziyaret etmekten mutluluk duyacağını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Marmaris’in sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu belirterek, “Marmaris’i ve çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Önemli başarılara imza atıyorsunuz. Türkiyemizin aydınlık yüzü Marmaris’e ve değerli vatandaşlarımıza sevgilerimi, selamlarımı gönderiyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141