• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN OKTAY BAŞVURUSUNU YAPTI

BAŞKAN OKTAY BAŞVURUSUNU YAPTI
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 2024 yerel seçimleri için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 Dosyasını CHP İlçe Başkanlığı’na teslim eden Başkan Oktay “Marmaris için ilk günkü heyecanımızda yola devam ediyoruz” dedi.

baskan-oktay-basvuru-2.JPG

2019 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı yarışında ipi göğüsleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için ikinci kez Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığını açıkladı. Saat 11.00’da ilçe binası giderek aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ömer Bozdemir’e teslim eden Başkan Oktay’ı başkan yardımcıları, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. Başvuruda konuşan Başkan Oktay, “5 yıl boyunca Marmaris’te kimseyi ötekileştirmeden Belediye Başkanlığı görevimi yürüttüm. Önümüzdeki süreçte de yine aynı ilkelerde halkımıza hizmet etmek için tekrar aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

baskan-oktay-basvuru-3.JPG

İSTİKRARLI BİR BİÇİMDE ÇALIŞTIK

“Uzun süre ekip arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirme sonucunda bir dönem daha Marmaris Belediye Başkanlığına devam etme kararını aldık” diyen Başkan Mehmet Oktay konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Bugün de resmi olarak partimizin takvimi içerisinde başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. 5 yıl önceye dönersek aday gösterilmediği için başka bir partiden aday olan bir yapı ve iktidarın adayına karşı kazanarak yönetime geldik. CHP bayrağını Marmaris’te indirmedik dalgalandırmaya devam ettik. Örgüt anlamında da baktığımızda bugün içimizden bir arkadaşımızı il başkanlığına taşıyacak kadar güçlüyüz. İstikrarlı bir şekilde çalışarak, ayaklarımız yere basarak bunları başardık. 4 buçuk yılı aşkın süredir görevdeyiz. Baktığımızda birçok olumsuzlukla karşılaştık. Pandemi, yangınlar, seller, kar, dolu, İzmir depreminden de bakıldığında etkilendik, hizmet binamızı boşaltmak durumunda kaldık. Yeni hizmet binamızı da en kısa sürede hizmete açacağız.”

baskan-oktay-basvuru-4.JPG

HUZUR VAADİNİ YERİNE GETİRDİK

“Hedefimiz Marmaris’i marka bir kent haline getirmek” ifadesini kullanan Başkan Mehmet Oktay, “En büyük vaadimiz kente huzuru, uyumu ve barışı getirmekti. Bunu da büyük oranda başardık. Gerek STK’lar gerekse kamu kurumlarıyla herkesle iletişim halindeyiz. Hedefimiz kenti hak ettiği noktaya taşımak. Bilimde, sanatta ve sporda Marmaris’i gerçek anlamda bir marka kent haline getirmek. Marmaris’in önü çok açık. Devam eden birçok projemiz var. Yeni projelerimiz de yolda. Elimizdeki planlara göre ilerlemek durumundayız. Birçok planımız yapım aşamasına geldi.

baskan-oktay-basvuru-5.JPG Kendimize güveniyoruz. Ekibimdeki herkesin kişisel değil kent menfaatine çalışmaları artarak devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141