• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

BAŞKAN OKTAY: ADAYLIK KONUSUNDA EN UFAK BİR ŞÜPHEM YOK

BAŞKAN OKTAY: ADAYLIK KONUSUNDA EN UFAK BİR ŞÜPHEM YOK
Haberi Merkezi

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmaris’te görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Yerel seçimler öncesinde zorlu ve yoğun tempoda geçecek bir döneme giriyoruz. Güzel bir seçim dönemi olmasını diliyorum” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Gazetecileri kahvaltıda ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Oktay gündemle ilgili açıklamalarda da bulundu.

“CHP Genel Merkezimizin çalışmaları devam ediyor. Bizim devam edip etmeyeceğimizle ilgili ben kendi adıma en küçük bir şüphe duymuyorum” diyen Başkan Oktay, “Neticede Marmaris’te yaptıklarımız ortada. Başımıza gelenler ortada, performansımız ortada. Pandemi, yangın, sel, ilçemizde olmasa bile bizi ciddi derecede etkileyen depremler gibi birçok felakete maruz kaldık. Ancak buna rağmen hizmet üretmekten geri durmadık. Geçmişten gelen kronik sıkıntıların bir kısmını çözdük. Bizim yetki alanımız içinde olmayan yerlerde bile bu kentin sorunlarına çözüm üretmek adına her daim elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu önümüzdeki dönemde de bu şekilde devam edecek” ifadesini kullandı.

SORUNLAR HIZLICA BERTARAF EDİLECEK

Marmaris’in yaşadığı doğal afetlerde Marmaris Belediyesi’ne destek olması gereken bazı kurumların bu konuda oldukça imtinalı davrandıklarını ifade eden Başkan Oktay, “Umuyoruz ki özellikle yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi’ne CHP’den seçilecek yeni belediye başkanıyla birlikte bu kentte Büyükşehir’den kaynaklı sorunları çok hızlı bir şekilde bertaraf edip kent yaşayanlarımızın yaşam kalitesini daha da arttıracağız” dedi.

BASIN ÇALIŞTAYLARINI SÜRDÜRECEĞİZ

Konuşmasında Ekim ayında gerçekleştirilen yerel basın çalıştayından da bahseden Başkan Mehmet Oktay, “Görev süremiz boyunca iki kere Türkiye’nin çok farklı yerlerinden basın çalışanlarını Marmaris’te ağırladık. Onların sorunlarının gerekli mercilere iletilmesine aracılık ettik. Çalıştaya ev sahipliği yapmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

HİZMETLERİ TAÇLANDIRARAK DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Mehmet Oktay, “Marmaris’te neyin nerden nereye geldiğini herkes biliyor. Marmaris için önemli kazanımlar sağladık. Bundan sonra da bu taçlandırılarak devam edecek. Benim kendi adıma adaylığa dair en ufak bir şüphem yok” ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU..

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141