• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Gürün’den Dalaman’da birliktelik vurgusu

Başkan Gürün’den Dalaman’da birliktelik vurgusu
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Dalaman muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

 

 

 

 

 

Gürün, birliktelik ve güven mesajı verirken projelerin aciliyet durumuna göre hayata geçirildiğini ve Dalaman’ın ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceklerini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum, Fethiye, Menteşe, Milas ve Ula’nın ardından Dalaman muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri hakkında muhtarlara bilgi verirken birliktelik ve güven mesajı verdi.

Dalaman Muhtarlar Dernek Başkanı’ndan Başkan Gürün’e teşekkür

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Dalaman Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Kemal Yaman, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bu toplantının çok değerli olduğunu vurgularken, “Muhtarlar olarak Büyükşehir Belediyesine kolaylıkla ulaşıyoruz ancak böylesine kapsamlı bir toplantı bizleri de memnun etti. Özellikle bu gündem yoğunluğunda bizlere zaman ayıran Başkanımız Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Gürün, “Hizmetlerimizde Hiçbir ayrım yapmadan eksiklerin aciliyetine göre yatırım yapıyoruz”

Düzenlenen toplantıda muhtarlara seslenen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, karşılıklı diyalog, güven ve birliktelik vurgusu yaparak Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerde hiçbir ayrım yapmadıklarını, Dalaman’ın nüfusa oranla en çok yatırım alan ilçelerden biri olduğunu söyledi. Başkan Gürün, “Biz sizin talepleriniz için her zaman sizlere açık ve şeffaf olduk. Talepleriniz hakkında olmayacaksa, neden olmaz, olacaksa ne zaman olur hakkında detaylı olarak bilgi veriyoruz. Bu konuda birbirimizi kandırmaya gerek yok. İhtiyaçlar sonsuz ancak imkânlar kısıtlı. Biz bir aile olarak kimin ne eksiği varsa aciliyet durumuna göre eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Örneğin İlçelerimizin birçoğunda altyapı başta olmak üzere bazı eksikler var. Bunların giderilmesi için 3 Milyar 660 Milyon TL yatırım yaptık. Şuan Bodrum, Fethiye, Dalaman, Datça ve Milas başta olmak üzere İl genelinde 1 Milyar 702 Milyon TL’lik altyapı yatırımımız sürüyor. Bunun yanı sıra Dalaman’da kanalizasyon yapılmış ödemesini biz yapıyoruz. Bu neredeyse tüm ilçelerimizde var. Dalaman İlçemizde 135 Milyon 352 Bin TL’lik yatırım yaptık ve bunun 58 Milyon 658 Bin TL’si borç ödemesi. Bunlarla ilgili şikâyet etmiyoruz. Biz birbirimize inanır ve güvenirsek üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok ” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141