Bahri Efe Yıldız’dan Sıraç İçin Anlamlı Destek

Bahri Efe Yıldız’dan Sıraç İçin Anlamlı Destek
Haber: Temel Irmak

MARMARİS – Genç yazar Bahri Efe Yıldız, DMD hastası Muhammed Sıraç Gündür’ün tedavi kampanyasına katkı sağlamak amacıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda imza günü düzenledi.

Bugün gerçekleştirilen etkinlikte sınırlı sayıdaki kitap okurlarla buluşurken, Sıraç’ın tedavi kampanyasına da destek sağlandı.

Bahri Efe Yıldız, Gündem TV’ye yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“30 Ağustos Zafer Bayramımızda DMD hastası Sıraç kardeşimiz için imza günü düzenleyerek kitabımın gelirini Sıraç’ın tedavisi için bağışlayacağım. Marmaris halkını da Sıraç’a destek vermeye davet ediyorum.”

Eğitimci-yazar Züleyha Aldoğan da genç yazar Bahri Efe Yıldız’a destek vererek dayanışmaya katkı sundu.

Etkinlikte dayanışmanın önemine dikkat çekilirken Marmaris halkına, Muhammed Sıraç Gündür’ün tedavi kampanyasına destek olma çağrısı yapıldı.

Marmaris’te Sıraç’ın tedavisine katkı sağlamak amacıyla sürdürülen dayanışmaya, 30 Ağustos’ta düzenlenen imza günüyle yeni bir halka daha eklendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.