• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Avrupa'da daha iyisini yapabiliriz

Avrupada daha iyisini yapabiliriz
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özköse,"Avrupa'da daha iyi sonuçlara imza atacağız"didi

Beşiktaş Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse,  ULEB Avrupa Kupası 2. tur grubundaki ilk 3 maçını da kazanan erkek basketbol takımının daha da başarılı sonuçlara imza atacağına inandıklarını belirtti. 

Özköse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş İntegral Forex'in Avrupa'da çok iyi gittiğini belirterek, "Çok büyük konuşmak istemiyorum. Sonra beklenti artıyor ama bu performansımızla ULEB Avrupa Kupası'nda daha başarılı olabiliriz" dedi.

Bu sonuçların devam etmesini umduklarını vurgulayan Hakan Özköse, "Takımın ivmesi her geçen gün yukarıya doğru gidiyor. Mücadeleci bir takım kurduk. İnşallah gruptan çıkıp daha yukarılara yolculuğumuz devam eder" diye konuştu.

Avrupa mücadelesinin aksine Beko Basketbol Ligi'nde henüz istedikleri sonuçları alamadıklarını hatırlatan siyah-beyazlı takımın yöneticisi, "Türkiye'de şanssızlıklarımız oldu. Ama Avrupa'da çok iyi gidiyoruz. Beko Basketbol Ligi'nde de inşallah büyük başarılar kazanacağız. Play-off'lara girdikten sonra sürprizler yapabiliriz. Play-off'larda güzel sonuçlar alıp şu anki algıdan çok farklı olabiliriz" ifadelerini kullandı.

"Avrupa'da iyi takımları yeniyoruz"

Hakan Özköse, ULEB Avrupa Kupası'nda iyi takımlara karşı başarılı sonuçlara imza attıklarını dile getirdi.

THY Avrupa Ligi'nden gelen ekiplerin yanı sıra Avrupa'nın tecrübeli takımlarına karşı başarılı sonuçlara imza attıklarını vurgulayan Özköse, "THY Avrupa Ligi'nden gelen Lietuvos Rytas'ı kendi sahasında yendik. Gruplardan çıkarak daha yukarılara doğru gitmeyi amaçlıyoruz. Takımımıza çok güveniyorum ve her zaman iyi sonuçlar alacağız" diye konuştu.

"Transferde en iyisini almak istiyoruz"

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Özköse, FIBA tarafından kendilerine konulan transfer yasağını kaldırmanın kolay olacağını ve bunun ardından en iyi transferi yapacaklarını ifade etti.

Transfer konusunda çalışmaların sürdüğünü anlatan Hakan Özköse, şunları söyledi:

"Araştırmalar yapıyoruz. İyi oyuncu almayı hedefliyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayı düşünmüyoruz. Takıma katkı verecek bir oyuncunun peşindeyiz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Erman Kunter ve Ahmet Kandemir ile birlikte bu konuda sürekli toplantılar yapıyoruz. En iyisi kimse ona göre seçimimizi yapmak zorundayız. Transfer yasağını da hemen çözebiliriz."

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141