• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Ali Acar gelecek İşyerlerini yıkacak diyorlarmış yalan inanmayın

Ali Acar gelecek İşyerlerini yıkacak diyorlarmış yalan inanmayın
Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Marmaris Hataylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

Başkan Acar; "Sosyal medyada her zaman yazıyorlar ahlaksızca. Ali Acar yıkacak Ali Acar yakacak. Aklım hafızam almıyor. Bunların hepsi uydurma şeyler. Bunların hiçbirine inanmayın. Yıkmaya gelmiyorum" dedi.

Marmaris Hataylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cahit Sarıbey ve dernek üyeleri, Başkan Ali Acar'ı kalabalık bir şekilde karşıladı. Yağmur altında Hataylılara seslenen Başkan Ali Acar üyelerin de sorunlarını ve sorularını da yanıtladı.

dscf5692.jpg

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar Hataylılara şu şekilde seslendi; "Bütün oyları ben alacağım diye bir düşüncem yok. Başarılı bir belediye başkanı olduğumu, haksızlık ve adaletsizliğe karşı olduğumu , çifte standarda karşı olduğumu, haksız kazanç elde edenlerin her zaman karşısında olduğumu, işini doğru düzgün yapanların da her zaman yanında olduğumuzu çalışmalarımızda bir prensip olarak ön plana koyduk. Bu amaç doğrultusunda görev yaptık. Bazı vatandaşlarımızın isteklerine elimizden gelmediği için yasal olmadığı için cevap verememiş olabiliriz.

acar-hataylilar-(8).jpg

Kentimizde yaşayan tüm insanları aynı gözle gördük. Hataylısı, Ağrılısı, Marmarislisi, İstanbullusu bizim için aynıdır. Bölge ayrımı yapmak etnik ayrım yapmak bize yakışmaz. İnsanı severiz. İşinin sorumluluğunu bilen insanı severiz. Sabahleyin dükkanı açan işine sahip çıkan insanı severiz. Bende çok çalıştım halende çalışıyorum. Özellikle gençlik yıllarımda işlettiğim cafeteryayı sabah ezanıyla birlikte açardım. Gece de temizliğimi yapar evime öyle giderdim. Ülkemizde toplum tembelleştirildi. Toplum rahata kavuşturuldu. Çalışmadan üretmeden cebine üçbeş kuruş harçlık, yolluk vesaire evine üçbeş erzakla insanlar bu hale getirildi. Ben Hataylı hemşehrilerimizin değişik iş kollarında çalıştıklarını biliyorum. Çalışan insana hiçbir kimse engel olmak istemez.

acar-hataylilar-(7)-001.jpg
Bu seçim yerel bir seçim değil

Aday olarak karşınızdayım. Bu gönül işidir. Kime gönül verdiyse, kime itimat duyarsa, gelecekte kendisini yönetecek insana oyunu kullanacak. Bu seçimlerin bir önemli özelliği lütfen ülkenin durumunu göz önüne getirin. Bu yönetimin bu merkezi iktidarın bu ülkeyi ne hale getirdiğini çok iyi gözlemleyin ona göre değerlendirmede bulunun. Yoksa bu seçim yerel bir seçim değil arkadaşlar. Bunu bir kez daha hassasiyetle düşünüp değerlendirmeyi öyle yapmak lazım.

Marmaris Tv Doğan Tugay'ın bir çok seçim programına alınmadı. Engellendi. Neymiş efendim Marmaris Tv insanları çekiyor, fişliyor ve bizde hemen arkasından zabıtamızı gönderip işyelerine baskı yapıyormuşuz. Bu kadar insafsızlık olur mu? Bu kadar mesnetsiz ithamda bulunulur mu? Bizi karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim böyle bir şey yapmamız gibi bir şey söz konusu olmaz.

acar-hataylilar-(6).jpg

Estetik olmak koşuluyla dışarıya malzeme konulabilir

İşyelerine eşit davranmaya çifte standart da uygulamadık hiçbir zaman. Marmaris'te küçük esnafımıza yardımcı olmak bizlerin görevi. Marketlerin belli nizam ve ölçüler içinde dışarıya malzeme koymasına müsade ederiz. Vatandaşı ve turisti rahatsız edecek görüntüler olmadıkça düzen içinde marketlere dışarıya taşmasına engel değiliz.

Büyük mağazalarla ilgili bizim elimizde büyük bir imkan yok. Merkezi yönetim hükümet 12 yıldır bir yasa çıkartarak bunu çözebilirdi ama bunun için hiçbir adım atmadı. Hipermarketleri AVM'leri şehir dışına taşıyıp standart getirselerdi küçük esnafımız daha da rahat ederdi. Bunu ancak mensubu olduğumuz CHP iktidara gelirse partinin planlamasında var bunlara düzenleme gelecek.

acar-hataylilar-(2).jpg

Yerli-yabancı ayrımı medeni anlayış değil

Yerli-yabancı ayrımı çok hassas birşey. Bu ülkenin her vatandaşı, hatta yabancı uyruklu olupta ilçemizde yaşayan herkesin burada yaşama iş yapma hakkı vardır. Bu coğrafyanın tamamı milli parktır. Bütün insanlığın hakkı vardır. Çağdaş medeni bir insana yerli-yabancı ayrımı yapmak yakışmaz.

Benim annem yıllar önce Marmaris'e gelmiş. Eşim Denizlili. Ne söylemle nede yaşayışımızla böyle bir ayrımcılık yapmamız mümkün değil. Örneğin sizlerin işleri burda bir çoğunuz burda evlenmiş yurt yurt sahibi olmuş çocukları burda dünyaya gelmiş. Sizin yada başkasının yerli yabancı diye ayrıştırmamız söz konusu değildir. Bu medeni bir anlayış değildir. Herkes eşit şartlardan yanayız. Kimse doğduğu yerle ekonomik gücüyle bir başkasına baskı unsuru ile hükmetmesine karşıyız. Bütün olumsuzluklara karşı mücadele edeceğiz hep birlikte.

 

Ali Acar gelecek İşyerlerini yıkacak diyorlarmış yalan inanmayın

Sizler ve bütün vatandaşlarımız bir sorun varsa bana iletin lütfen. Telefonum her zaman açıktır. Bana ulaşabilirsiniz. Biz hizmet için varız. Bütün personelimiz hizmet için var. Bu memlekete bir çivi nasıl çakarız onun derdinde olduk hep. Sosyal medyada her zaman yazıyorlar ahlaksızca. Ali Acar yıkacak Ali Acar yakacak. Aklım hafızam almıyor. Bunların hepsi uydurma şeyler. Bunların hiçbirine inanmayın. Yıkmaya gelmiyorum. Her zaman söylüyorum adam olanı sırtımda taşırım.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141