• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Alban: Kadem Mete adlı iftiracı şahsı mahkemeye verdim

Alban: Kadem Mete adlı iftiracı şahsı mahkemeye verdim
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın, AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin iftiralarına yönelik açıklama yaptı. 

 

 

 

 

 

 

 


Alban: "Kadem Mete adlı şahsı, hakkımda sarf ettiği iftira dolu sözlerinden dolayı mahkemeye verdim. Bu şahıs adalet önünde hesap verecektir.

Allah hiçbir kulunu bu Kadem Mete’nin durumuna düşürmesin. Bu şahıs, Muğla’yı talan eden ve tüm Türkiye’nin bildiği bir yağma girişiminin savunucusu olmuştur.

Belli ki kendisine yukarılardan gelen bir emirle MUÇEV adlı şirket konusunda açıklama yapmak durumunda kalmıştır.

Bu açıklamaları sırasında MUÇEV adlı şirketi savunamayan bu zat, hedef saptırarak bana iftira atmıştır. Beni, kamu kurumlarından bazılarını “dolandırmakla” itham etmiştir.

“Çamur at, izi kalsın” siyasetini bir yaşam felsefesi haline getiren oluşumun üyesi olan bu şahıs, iftirası nedeniyle yargı önünde hesap verecektir.

Bu Kadem Mete denen şahıs acaba neden MUÇEV konu olunca hop oturup, hop kalkıyor?

MUÇEV denen şirketin yönetim kurulu üyelerinin ismi halka açıklanmıyor. Bir şirket düşünün yönetim kurulu üyeleri gizli, hesaplarını kim denetliyor, kazandığı parayı nereye harcıyor belli değil. Ve Kadem Mete, işte bu gizemli şirketi savunuyor.

Biz MUÇEV denen bu şirketin derinlerine indikçe, birilerinin karanlık yüzü ortaya çıkmaya başlıyor.

MUÇEV şirketinin gerçek yüzü ortaya çıktıkça gerçekleri daha iyi göreceğiz.


Biz, bu şirketin peşini bırakmayacağız. Kazıdıkça bakalım altından kimlerin isimleri çıkacak, hep birlikte göreceğiz.

                               

KIRMIZI BAVULUN HİKAYESİ

Kadem Mete daha önce bir açıklamasında, “Bir kırmızı bavulla geldim Marmaris’e… Önce bir otelde çalıştım, sonra o oteli kiralayıp işlerimi büyüttüm” demişti.

Gölenye kooperatifinin başkanı kim? Bu kooperatifin başkanı AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete…

Gölenye kooperatifi bulunduğu arsa, Turunç-Kızılağaç’ta denize dimdik bakan bir yer. Etrafında hiçbir yerleşim yeri yok. Burası doğal karakteri korunması gereken bir alan. AKP’nin İl Başkanı kendi kooperatifinin bulunduğu bu alanı Turizm Bakanlığı aracılığıyla imara açtırdı. İmara açılan bu alan 25 bin 781 metrekaredir.

Kırmızı bavul nasıl doluyor, görmüş olduk. Kooperatifinin bulunduğu yeri, kendi bakanına gidip oraları imara açtırmak suretiyle... AKP’nin İl Başkanı, ülkedeki talan zihniyetinin Muğla’daki devamıdır. Bodrum ve Karaca talan ediliyorsa Turunç’u da AKP’nin İl Başkanı talan etmiştir.

Kendisini, ‘kırmızı bavulun gerçek hikayesini’ açıklamaya davet ediyorum.

Ben eleştiriye açık bir siyasetçiyim. Eleştiri siyasetin içerisinde vardır ama hakaret yoktur. Ben kimseye hakaret etmedim, hakaret eden olursa da yasal yollardan hakkımı ararım.

Kendisi benim için, “Dava açsın” dedi, biz de davamızı açtık. Bana yönelttiği iftiraya konu olan evrakları, belgeleri mahkemede ispatlayamazsa söylediklerinin aynısını kendisine iade ediyorum.

Bunları ispat edemezse, bu toplumun yüzüne nasıl bakacak?

Bu kişinin seviyesine inmeyeceğim. Çünkü o yıpranmış, siyaseti bitmiş bir il başkanıdır. Tekrardan il başkanı olmak istediği için, benim üzerinden kendi tabanına mesaj verip, prim yapmaya çalışıyor.

Kadem Mete’nin attığı iftiraya konu olan olayla ilgili olarak bana açılan bir dava yoktur. Avukatımın, konuyla ilgili bir uzlaşma talebi veya görüşmesi yoktur. AKP il başkanı topluma yalan söylemiş ve yanıltmıştır.

Muğla’da yaşayıp, Muğla’nın ekmeğini yiyip, suyunu içen ama Muğla’nın ovalarına, sahillerine, koylarına yapılan ihaneti savunan bu kişi benim gözümde zaten bir iftiracıdır. Fakat bunun hukuki açıdan da belirlenmesi amacıyla, şahsı dava ettik. Son söz Yüce Türk adaletinindir" dedi.

HABERİN VİDEOSU..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141