• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Akşener: Marmaris'e gelip ağalar Okluk Koyu'nda kalmak yerine şu caddeyi gezerek öğrenmeliler

Akşener: Marmaris'e gelip ağalar Okluk Koyu'nda kalmak yerine şu caddeyi gezerek öğrenmeliler
Marmaris'te halka seslenen İYİ Parti lideri Akşener, konuşmasında Paramount Otel ile ilgili iddialara değindi,

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti lideri Akşener, Kanal İstanbul ile ilgili, "Ben buradan kendi partim adına tekrar söyleyeyim, yerli yabancı tüm şirketlere sesleniyorum, bu ihalenin içinde yer alanlar, kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz, şimdiden bilin. Erdoğan da bunu kabul etmiş görünüyor." dedi.

Akşener'e ziyaretlerinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, Ümit Dikbayır, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy da eşlik etti.

 

Meral Akşener’den Sedat Peker açıklaması                   

Marmaris'te halka seslenen İYİ Parti lideri Akşener, konuşmasında Paramount Otel ile ilgili iddialara değindi, "Sedat Peker’in açıklamalarını izlediniz, hep birlikte izledik. Birçok şey söylüyor. Ama o Paramount Oteli’nin sahibinin kızını dinlediniz mi? Bu ülkede şantajlar olmuştur, paralara çökmeler olmuştur ama Osmanlı’nın en kötü zamanından beri tapu delinmemiştir. Görülüyor ki bu dönemde tapu delinmiş tapu" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla'daki esnaf ziyaretlerine Menteşe ilçesinin ardından Marmaris'te devam etti.

Esnafın sorunlarını dinledikten sonra caddede halka seslenen Akşener, şöyle konuştu:

* Marmaris deyince ekonominin, problemin bulunmadığı, bir tarafıyla tarımın, bir tarafıyla ticaretin, bir tarafıyla turizmin kalkındırmış olduğu bir ilçemiz akla gelir. Ama ‘Çocuğum aç' diyen kadına rastladım. O kadar içim yandı ki bugün burada.

* Kulağıma eğilip, ‘Akşama evde yemek yok açız' diyen hanımefendiler vardı bugün bu caddede. ‘4 müşteri geldi' diyen pahalı bir kiracının sözleriyle karşılaştım. Esnafımızın derdinin dinlenilmediğini, esnafımızın durumunun doğru dürüst fark edilmediğini gördüm.

* Marmaris'e gelip ağalar Okluk Koyu'nda kalmak yerine şu caddeyi gezerek öğrenmeliler. Marmaris'in esnafı böyleyse diğer şehirlerinin ilçelerinin esnafı ne haldedir siz düşünün.

“HAKİMİN VESAYET ALTINDA OLDUĞU ÜLKEDE HUKUK VESAYET ALTINDADIR”

Konuşmasının devamında Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın sözlerine değinen Akşener, “Hakimin vesayet altında olduğu bir ülkede hukuk vesayet altındadır. Adalet attaya gitmiş demektir. Sandığınızdan çok daha vahim bir durumumuz var. Hem siz fakirleşiyorsunuz, siz yoksullaşıyorsunuz, hem birileri zenginleşiyor” ifadelerini kullandı.

SEDAT PEKER VE PARAMOUNT OTEL AÇIKLAMASI

Akşener, Paramount Otel ile ilgili iddialara da değindiği konuşmasında şunları söyledi:

* Sedat Peker'in açıklamalarını izlediniz, hep birlikte izledik. Birçok şey söylüyor. Ama o Paramount Oteli'nin sahibinin kızını dinlediniz mi? Bu ülkede şantajlar olmuştur, paralara çökmeler olmuştur ama Osmanlı'nın en kötü zamanından beri tapu delinmemiştir.

* Görülüyor ki bu dönemde tapu delinmiş tapu! Bunun anlamı ne biliyor musunuz? Büyük oteller şekliyle bakmayın işe. Bu dükkanın sahibi sizseniz, tapu sizin üstünüze ise, bir hakim ayarlanırsa o tapu sizden gider. Anlamı budur.

* Tapunun delinmesi demek, can güvenliğinin zaten ortadan kalkması demektir. Tahminimizden daha kötü bir durumdayız. Bu kötü durumun sebebi kendinizi patron hissetmemeniz.

* Siyasetçilere sizi konuşmayan, derdinizi konuşmayan, derdinize dair çözümünü söylemeyen, çözüm üzerinden siyaset yapmayan siyasetçilere dirsek göstereceksiniz. Benim geldiğim gibi buraya herkes gelecek. Patron sizsiniz.

* Bunları görmedikçe, bunlara bakmadıkça yarın her birimizin aynı dertle karşı karşıya olduğunuzu unutmayın.

* Bu tapunun yarın elinde kalıp kalmayacağından haberin olmayacak. Bir eviniz mi var? O evinizi birinin hakim ayarlayıp elinizden almayacağından emin olmayın. Tapu delinmiş bu ülkede. HABERİN VİDEOSU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141