• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

AKPARTİLİ Gökmen: Esnaf Oda Seçimlerinde Hiçbir Adayı Desteklemiyoruz

AKPARTİLİ Gökmen: Esnaf Oda Seçimlerinde Hiçbir Adayı Desteklemiyoruz
Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen geçtiğim günlerde Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP ilçe Başkanı Zekican Balcı, İYİ Parti İlçe başkanı Ali Toksoy, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkan adayı Nuri Erden ve Marmarislilerin katıldığı gece sonrası yaşanan gelişmeler hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Başkan Gökmen: 'Değerli Marmarisliler,
Bir yanlış anlaşılmayı daha düzeltmek isterim. Biliyorsunuz ki, yakın bir zamanda Marmaris Esnaf odası seçimleri yapılması bekleniyor. Marmaris Ak parti yönetimi olarak; siyasetin, bu tür seçimlere müdahil olmasını uygun bulmuyoruz. Bu konuyu esnafımızın tercihine bırakmak gerekir ve kim olursa olsun, biz iktidar partisi olarak, esnafımız adına, onlara her zaman olduğu gibi destek vermeye devam edeceğiz.

Fakat geçen gece, Marmaris buluşmasına katıldığım için, bir tarafı desteklediğim algısı oluştu. Bu davete kesinlikle bir adayı desteklemek için katılmadım. Sadece nezaketen davete icabet etmek için katıldım. Katılmasaydım, bazılarıyla siyasi olarak hiç uyuşmasakta, çoğu akrabam, yakın aile dostum ve arkadaşım olan kişilere karşı kendimi mahcup hissedecektim. Diyorlar ki "fazla iyi niyet saflık getirir, suistimal ederler, gitmemeliydin. Seni oda seçimlere alet ediyorlar."  
Gece sonrasında değişik paylaşımlar yapıldı fakat hiçbiri bilgim dahilinde değildi.

Biz, "Temiz, iyi niyetli, yapıcı siyaset" sloganıyla yola çıktık.  Bu düşünceyle her ortamda her şekilde niyetimizi aktarmayı sürdüreceğiz.

Akparti olarak, bizim derdimiz, Türkiye'ye, Marmaris'e hizmet. Muğla'daki 13 ilçe belediyesinin, sadece 1 tanesi Akparti iken, şimdi 7 tanesi Akparti belediyesi. Bu bir tesadüf değildir. Halk hizmetin, iyi niyetli, yapıcı siyasetin ödülünü veriyor. Akparti'li olmayan belediyelerde dahi, (şuan ki Bodrum Belediyesi buna iyi bir örnektir.) Biz iktidar partisi olarak halkımızın faydasına her türlü projeye destek vermekteyiz. Aynı ortamın Marmaris'te de yakalanmasını sağlamak, temas kurmak, bence faydalı bir tutumdur.

Sonuç olarak, abdestinden şüphesi olmayanın, namazından da şüphesi olmaz diyorum, hakkımdaki olumsuz ithamları esefle kınıyorum.

Tüm adaylara, şimdiden başarılar diliyorum, Herşey daha iyi hizmet için, daha iyi bir Marmaris için, hayırlısı neyse o olsun inşallah." Dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141