• BIST 9524.59
  • Altın 2491.238
  • Dolar 32.5412
  • Euro 34.7057
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ak Partili Gökmen'den Belediye Başkanı Oktay'a Uyarı!

Ak Partili Gökmen'den Belediye Başkanı Oktay'a Uyarı!
Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen yaptığı yazılı basın açıklamasında,

Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen yaptığı yazılı basın açıklamasında, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a, "Kurmayı planladığınız korku imparatorluğu emellerinizden yol yakınken vaz geçin" uyarısın da bulundu.


Başkan Gökmen sözlerini şöyle sürdürdü: "Değerli hemşehrilerimiz Marmaris’in kırsal mahallerinde muhtarlar maalesef mağdur ediliyor!   

Son olarak Marmaris’in En büyük kırsal mahallerinden biri olan Söğüt mahallesi’nde Muhtarlık binası belediye ekiplerince boşaltıldığını üzülerek öğrendim. #Söğüt 

Binanın kilitleri değiştirilerek, muhtarın köyde yaşayan bin 672 vatandaşa hizmet etmesi engellenmesi kesinlikle tasvip edilemez. 

Muhtarımızla görüşmemde aktardıkları aşağıdaki şekildedir ; 

31 Mart 2019 seçimlerinde halkın oyu ile seçilerek Söğüt Mahallesi muhtarlığı görevine başlayan İdris Keskin,geçtiğimiz Salı günü sabah saatlerinde Marmaris’e geldim.İşlerini hallettikten sonra akşam saatlerinde Söğüt Mahallesi’ne döndüğünü söyleyen Muhtarımız,muhtarlığa girmek isteyince anahtarının kapıyı açmadığını fark etmiş.

fb-img-1642614356055.jpg

Muhtarlık eşyaları ve resmi evrakların aynı binada bir depoya özensizce taşındığını tespit eden Muhtar Keskin Marmaris belediyesinden yaptıkları habersiz tahliye için davacı ve şikayetçi olduğunu ifade etti. 

 Konuyla alakalı hemen alakadar olduğum halkın seçilmiş iradesi Muhtarımıza gerekli olan girişimleri başlatmış bulunuyoruz.

 Bu sebeple basına vermiş olduğum açıklamamı buradanda sizlerle paylaşmak istiyorum ; 

Muhtarlık binasının Büyükşehir yasasından önce Söğüt köyü adına kayıtlı olduğunu, yasanın çıkmasından sonra Marmaris Belediyesi’ne devroldu, “Bu binayı yıllardır Söğüt Muhtarlığı  kullanıyor ve imkansızlıklar içinde köylüler tarafından yapıldı.Belediye hangi maksatla böyle bir uygulama yaptı bilmiyorum ancak,Maksatlarının vatandaşa hizmet olmadığı aşikar.”

fb-img-1642614363768.jpg

Sonuçta Türkiye Cumhuriyeti Söğüt Mahallesi Köyü’nün Muhtarı Kanunlar çerçevesinde seçilmiş ve köyü idare eden bir kamu kurumunun başıdır.Muhtarı seversiniz veya sevmezsiniz bu yapılan hareket Söğüt halkına yapılmıştır.

Anlaşılıyor ki muhtar CHP ve Marmaris Belediyesi’ne muhalif ki tabiri caizse Belediye tarafından tertip edilen şafak operasyonuyla kapı dışarı ediliyor. 

CHP Türkiye Cumhuriyeti Devletini idare etmek için iktidar olursa; CHP'ye oy vermeyen muhalifler ana vatanından sınır dışı mı edilecek? 

Böyle bir  şey kabul edilemez.Halkın özgür iradesiyle verdiği oyların karşılığı bu mu olmalı?

Buradan Marmaris Belediyesine sesleniyorum halka rağmen, usulsüzce düzenlediğiniz şafak operasyonlarıyla Marmaris’e nasıl bir hizmet vermeyi planlıyorsunuz? 

Kurmayı planladığınız korku imparatorluğu emellerinizden yol yakınken vaz geçin.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141