• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Ak Partili Gökmen: Siz İnsanlığınızı kaybetmişsiniz!

Ak Partili Gökmen: Siz İnsanlığınızı kaybetmişsiniz!
Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

Başkan Gökmen; "Milletçe yaşadığımız felaketlerde bir olup mücadele ederken,bu muhalefet iktidar olma peşine düşüp günlerce siyaset yaptı!

Bu yaptıklarınızla emin olun size oy verecek olan milletide kaybettiniz!

Bunları milletimizin takdirine bırakırken, elbette zamanı geldikçe bunların sosyal medyada yalanlar, manipülasyon ve dezenformasyonlarla insanımızı kandırmaya çalıştığı algı oyunlarına da yeri geldikçe cevap vereceğiz.

Siz İnsanlığınızı kaybetmişsiniz!

Sosyal medyada Marmaris'te de öyle şeyler yazıdılar ki ve bunlar ne yazık ki benim çevremde de bildiğim kişiler.

Gavur gelmiş Araplar neredeymiş; zihniyet faşist olunca gözleri görmüyor,yaptıkları yardımları duysalar belki utanırlar.Bunlar sözde sosyal demokrat ama zihinleri faşist.

Bir diğeri gazetesinden deprem bölgesine giden konteyner üzerinde mobil mescit yazıyor büyük eksiklik demiş; birde bu gazetenin sahibi Müslüman ülkenin yönetimine talip Chp den milletvekili aday adayı.Ne biliyorsun belki o konteyner da barınma için kullanılacak, belki içinde lavabo vs insan ihtiyacı olan şeyler var. Sözde insan haklarından bahsederler ama konu İslami değerler olunca içlerindeki inanç düşmanlığı hatta İslam düşmanlığı kirli zihinleriyle paçalarından akıyor.

Dindarlar neredeymiş; bir elin verdiğini diğer el görmeyecek sözüyle hareket eden bu kesimimizi milletimiz bu süreçte gördü. Kutuplastırmayı sizin gibiler kendinden bilip dile getirdiği için şunu söyleyebilirim ki milletimizi bölemeyeceksiniz!

Kopyala yapıştır yapan ıskarta siyasetçiler;

Fetöcü ve Sol örgütlerin İnternet üzerinden photoshop gibi teknoloji oyunlarıyla yaptıklarını alıp paylaşan, bu teknoloji cahilleri, araştırmadan iktiadara saldırıp rant elde edeceğini sanan, işleri güçleri yok sabah akşam sosyal medyadan asılsız mesnetsiz yazılar paylaşarak siyaset yapan ama sahada olmayan, kendine mevki makam arayan Marmaris'te eski ıskarta siyasetçileride görmüyor değiliz.

Birde sözde gazeteci var! 

Herşeyi bildiğini sanan,kendini bilmiş gösteren, aslında bilmediğini bilmeyen, algı oyunlarıyla işgüzarlıklar yapıp aklınca milleti kandırdığını sanan;

kendini biz diye tanımlayan (biz dediği kendini derin bir güç olarak hayal âleminde yaşatan,aklî melekeleri şüpheli) kendini devletin asker polis gibi kurumlarıyla bağdaştırıp alakası olmayan, sözde muhabir, sabahtan akşama işi gücü yok bilgisayar başında herkese laf yetiştiren, yerelde muhalefetin maaşlı elemanı,işini cirkefliğe taşıyan, çapınca tehditler savuran, sözde cesur ama sosyal medya hesaplarını herkese açık yapamayan, gelecek yorumlardan korkan cahil cesaretine sahip bu zatıda takip ediyor,bu tür kişilere itimat edilmemesi konusunda da vatandaşlarımızı uyarıyoruz.

Muhalefetin içi devlet millet düşmanı dolmuş;

Muhalefeti kullanarak Türk Devleti ve Milletine saldırmak için siyaset altında her türlü cirkefliği yapanları biliyoruz. Onun için diyoruz ki bu muhalefet ittifakları bu devleti yıkmak için iktidara gelmek istiyor! 

Daha çok sayacağım çamurlar iftiralar carpıtmalar var, bunları bile dile getirince bunlarla aynı havayı solumaktan nefret ediyor insan, Marmaris'imizi,memleketimizi,topraklarımızı zihniyetlerinizle kirlettiniz, elbet bir gün bu güzel topraklarımızdan Allah'ın yardımı milletimizin ferasetiyle bu zihniyetide temizleyeceğiz inşallah.

Allah, felaketlerden önce bu kutlu devleti ve kadim milletimizi bunların zihniyetinden korusun." Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141