• BIST 9530.47
  • Altın 2474.969
  • Dolar 32.4692
  • Euro 34.7623
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Ak Partili Gökmen, İftiralarınıza artık bu milletin karnı tok!

Ak Partili Gökmen, İftiralarınıza artık bu milletin karnı tok!
Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, yaptığı yazılı basın açıklaması yaptı.

CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkanını sert dille eleştiren Gökmen: 

"Marmaris Belediye binasını da bir an evvel yapar bitirirsiniz, zira millet bir iş için Beldibi'nden İçmeler'e, o binadan diğer binaya gitmekten bıktı."

Gökmen: "Geçen günlerde yine bilmediğini bilmeyenlerin yaptığı açıklamaya istinaden, açıklamamız aşağıdaki gibidir.

Kendi zihinlerinizde yarattığınız sorunları ülkemiz üzerinden artık çekin, zira milletimizin bu zihniyetinize olan inancı bitmiştir.

CHP Marmaris İlçe Başkanı S.Zekican Balcı;
Muğla'da devletimizin üniversite öğrencilerimiz için yaptırdığı 4 bin kişilik KYK yurduna, önceden haber verilmesine rağmen 2016'dan bu yana su veremeyen, kanalizasyon getiremeyen sizsiniz.

Yurtlar konusunda da 20 yıl öncesi ile devasa fark yaratarak yüzbinlerce öğrenciye yurt yapan, Cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en çalışkan iktidarını eleştirirken komik duruma düşmeyin.
Siz Gençlerimizi Terör Örgütlerinin Siyasi Uzantılarının Eline Bırakmayın Yeter. 

Marmaris'e gelince, biz devlet dışında kimseyi bir takım odakların eline bırakmıyor ve bırakmayacağız bunu iyi bilin ve sizin bu iftiralarınıza artık bu milletin karnı tok.

Kaldı ki vatansever ve hayırsever insanlarımızıda zan altında bırakmak yine siyasi zihniyetinizle haksızlık yapmaktan,üretecek projeniz olmayıp boş gündem yaratmaktan artık vazgeçin,çünkü Marmaris birçok belediye sorunu ile proje üretip birşeyler yapmanız için sizi bekliyor.

İçmeler'de çıkan son yangında Marmaris belediyesinin ilgisizlik ve ciddiyetsizlikle itfaiyemizi düşürdüğü aciz ve yetersiz durumundan dolayı bir türlü söndürmeyi beceremediği,sonradan TOMA'nın söndürdüğü binayı, İçmeler Uygulama Otelimizi bilirsiniz.Yangın sönünce,"sadece oradaydık" imajı vermek için bir fotoğraf çektirip gittiğinizi tüm kamu kurum yönetici ve çalışanları hayretle izledi.

Değerli hemşehrilerimiz, uygulama otelimizde ekonomik durumu olmayan öğrencilerimizin uygun fiyata kaldığını bildirmek isterim.

Yine ekonomik durumu olmayan Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri için İlçe Karayolları Şefliğimizin misafirhaneleri sembolik bedeller ile ev sahipliği yapmaktadır.(İçerisine tüm beyaz eşyalarına kadar temin edildi)

CHP zihniyeti değişmez, hep üste çıkan, iş yapar görünen ama hiçbir şey yapmayan bildiğimiz gibi işte.Eğer gerçekten öğrenciler için yurtları dert edip ilgilenmek isteseydiniz, bizi arayıp bilgi alabilirdiniz!

Kaymakamlık makamımıza ulaşır veya sadece belediye olarak taşın altına elinizi koyabilirdiniz.

Ayrıca Ak Parti Belediyelerinin alt yapı çalışmalarını çoktan bitirip artık üst yapıda fark yaratan yapıları ve öğrenci yurt binası çalışmalarını araştırmanızı tavsiye ederim.Belki feyz alırsınız.

Umarım Marmaris Belediye binasınıda bir an evvel yapar bitirirsiniz, zira millet bir iş için Beldibi'nden İçmeler'e, o binadan diğer binaya gitmekten bıktı.

Gerçek özetle şudur ki,milletimize hizmet için çalışan,proje üreten, yatırım yapan, çözüm üreten bir hükümetimiz çok şükür var ki milletimiz 20 yıldır teveccühünü göstermektedir.İnşallah hemşehrilerimizin desteğiyle Marmaris'te de Ak Parti Belediyecilik farkını hepbirlikte gelecek zamanda göreceğimize inanıyoruz." Dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141