• BIST 9882.78
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

AK PARTİLİ Gökmen: “Devletimiz vatandaşının yanında”

AK PARTİLİ Gökmen: “Devletimiz vatandaşının yanında”
AK Parti Marmaris İlçe teşkilatı, ilçede yaşanan sel felaketinin ardından İçmeler Mahallesi başta olmak üzere selden zarar gören kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Selde zarar gören aileleri tek tek ziyaret ederek, onların yanlarında olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, İlçe Yönetimi, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları ile mağduriyetlerin giderilmesi adına gerekli koordinasyonu sağladı.

Geçtiğimiz gün metrekareye 155 kilogram olarak belirlenen yağışlar sonrası sele teslim olan Marmaris’in İçmeler Mahallesi ile Turunç, Orhaniye ve Turgut mahallelerinde yollar çamurlarla kapanmış ve giriş katlardaki çok sayıdaki evi su basmıştı. Yaşanan sel felaketinin hemen ardından vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için sahada çalışmalara vakit kaybetmeden başladıklarını söyleyen Gökmen, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, “İlk andan beri ilçedeki mağduriyetlerin giderilmesi için ben ve ekibim sahadayız. Marmaris Gençlik Kolları Teşkilatımız mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza eşya tahliyesi, temizlik, ihtiyaç durumunda temizlik malzemesi, erzak ve kıyafet yardımı sağlamak için gece gündüz demeden sahada çalışıyor” dedi.

ULA’dan destek

Gökmen, AK Partili çevre belediyelerden de ilçeye destek geldiğini belirterek, “AK Partili Ula Belediyesi ekipleri vidanjör, kamyon ve kepçe desteğiyle mahalle ve köylerimizde pek çok noktada temizlik çalışması yapmaya devam ediyor. Başta Ula Belediye Başkanımız sayın Özay Türkler ve Ula belediye ekiplerine  destekleri için teşekkür ederim.” dedi.

“Devletimiz vatandaşının yanında”

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Gökmen, “Yollarda ve derelerde biriken toprak, ağaç, kütük, kaya parçaları ve çamur birikintilerinin temizlenmesinde İlçe Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalar yaptı. Polis ekiplerimiz yağış sonrası yolda kalan araçların güvenli bölgelere taşınmasında alanda çalışmalarını sürdürdü. Jandarma ve Komando ekiplerimiz selden etkilenen bölgelerde cadde ve sokak temizliğinin yanı sıra mağdur vatandaşlarımıza evlerinin temizliğinde de yardımcı oldu. Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ekiplerimiz yalnızca içmelerde selden zarar gören bütün haneleri gezdi. Evlerde hasar tespitinde bulunarak, vatandaşlara destek verdi. Halen çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141