• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Yeni Yıl Mesajı yayımladı

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Yeni Yıl Mesajı yayımladı
AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, hemşehrilerinin yeni yılını yazılı bir mesajla kutladı.

 

 

 

 

 

 

 

Demir mesajında, 2020 yılının Muğla için pandemi sürecine rağmen kazanımlarla geçtiğini belirterek, 2021 yılında daha büyük hedeflerle çalışacaklarını kaydetti.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 2021 yılı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir mesajında, “2020 yılının hemen başlarında dünyayı etkileyen pandemi sürecine rağmen ilimizi daha iyi noktalara taşıyacak birçok alanda güzel hizmetler ve çalışmalar yaptık. Hükümetimizin, devletimizin kaynaklarını en doğru ve etkin şekilde siz kıymetli hemşehrilerimle Muğla’da buluşturabilmek için sahada ve TBMM’de yoğun bir mesai harcadık.” dedi.

Türkiye’nin son 18 yıldaki yatırım hamlelerinden her Türk vatandaşının gurur duyması gerektiğine işaret eden Demir, “Ülkemiz son 18 yılda başlattığı kalkınma hamleleri sonucu bölgenin ve dünyanın önemli istikrar abidelerinden biri olmuş, büyüme hızı, enerji yatırımları gibi pek çok alanda gıptayla bakılan gelişmelere imza atmıştır. Tüm bunlardan her bir Türk vatandaşının büyük gurur duyması gerekir. Yaşanan sürece rağmen Muğla’mızda başta sanayi ve üretim olmak üzere sağlık, eğitim, ulaşım,  tarım, sosyal hizmetler gibi daha birçok alanda önemli mesafeler kat etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, 2021 yılında da Muğla için daha güçlü çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Demir, mesajında “2021 yılında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Muğla’mız ve ülkemiz için var gücümüzle çalışarak, gelecek nesillerimiz için çok daha güçlü bir Türkiye’yi yarınlara taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

Hemşehrilerinin yeni yılını kutlayan Demir, “Yeni yıllar başarının, sağlığın, dostluğun ümit edildiği, kardeşlik bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği dönemlerdir. Bu yıla pandemi koşullarında girsek de zorlu süreci atlatma yolunda; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin hem de toplumumuzun sağlığını koruyalım. 2021 yılının başta aziz milletimiz ve Muğlalı hemşehrilerim için daha fazla sağlık, huzur ve refah getirdiği bir yıl olması temennimle, vatanımız için can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet,  gazilerimize de saygılarımı sunuyorum. Yeni yıla görevi başında giren başta sağlık, emniyet, jandarma, silahlı kuvvetlerimiz, itfaiyemiz, basın mensuplarımız olmak üzere tüm meslek mensuplarına da teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141