• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer’e Coşkulu Karşılama

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer’e Coşkulu Karşılama
Ak Parti genel merkezi tarafından Muğla Milletvekili aday sıralamasında 1. sıraya konulan 21 ve 22. dönem Muğla milletvekili Hasan Özyer, Muğla’da yapılacak Ak Parti Milletvekili adayları tanıtım toplantısı için yurt dışından gelişinde Dalaman Havaalanınd

Yaklaşık 300 kişinin karşıladığı Hasan Özyer çok sayıda araç konvoyu eşliğinde Muğla’ya hareket etti. Ak Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer’i Ak Parti il başkanı İhsan Küreci, Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan, Muğla ve diğer ilçelerin ilçe başkanları, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve çok sayıda partili karşıladı.
Hasan Özyer, partililerine hitaben yaptığı konuşmada kaderin yine Muğla halkıyla kendisini bir araya getirdiğini söyleyerek "Öncelikle hepinizi en içten duyguların ile selamlıyorum. Kader yine bizi bir araya getirdi, aynı çatı altında buluşturdu. Tabi neler oldu, nasıl oldu, birlikte aynı çatı altında nasıl buluştuk bunları soran olursa anlatacağız elbette. Gerek daha önce siyaset yaptığım arkadaşlarım ile birlikte, ondan sonra ben siyasetten ayrılınca sizin devem ettiğiniz dönemlerde hep gönüllerimiz birdi. Ne Ak Parti’ye ne bir başka partiye muhalefetten değil, kişisel olarak siyasete ara vermiştim. Aslında siyasete nokta koymuştum. Bu dönem içerisinde Muğla halkının bize olan gönül bağı, bütün arkadaşlarımın, teşkilatlarımızın ve kamuoyu ile gönül bağımız bizi bu göreve tekrar getirdi. Ben buradan Ak Parti’ye Milli iradeye göstermiş olduğu saygıdan dolayı, bu işin mimarı bizi bir araya getirmenin, sorumlusu Ak Parti’nin milli iradeye göstermiş olduğu duyarlılık, hassasiyettir. Buna Teşekkür ediyorum. Muğla halkı, Türkiye halkı siyasi iradenin en iyi şekilde temsil edilmesini ve siyasi iradeye sadakat istiyor Ankara’dan. Muğla halkı Türkiye’nin iradesinde kendisi de söz sahibi olmak, bu yapının içerisinde tuğla ve emeği olsun istiyor. Muğla halkı Ak Parti iktidarındaki gerek özgürlükten, gerek kalkınmadan kendine düşen payı almak istiyor. Onun için Muğla halkı bizleri bunun için görevlendirdi. Bizim bu çağrıya, bu kamuoyunun talebine, Ak Parti’nin nezaketi karşısında benim hayır deme şansım yoktu. Kolay olmadı verdiğim karar, çok zorlandım, çok düşündüm. Ama gerek Muğla halkının çağrısı, gerek Ak Parti genel merkezinin nezaketi karşısında bu çağrıya olumlu cevap verdim. Ve bugün biz Muğla’da aynı çatı altında bir araya geldik. Allah bizi utandırmasın hepimizin görevi var. Bundan sonra hizmet etmek boynumuzun borcu hem Muğla’mıza hem de ülkemize. Ben hayırlı olacağına inanıyorum. Allah bizi mahcup etmesin. Hep birlikte Muğla’mıza ülkemize güzel hizmetler yapmayı Allah bize nasip etsin” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141