• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu İzmir'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu İzmir'de
Süleyman Soylu, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığını ziyaret etti- Soylu: "Bir tek insan çıkıp 'Bana siyasi parti olarak, hükümet olarak AK Parti benim yaşam tarzıma şöyle müdahalede bulunmuştur' diyemez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Bir tek insan çıkıp 'Bana siyasi parti olarak, hükümet olarak AK Parti benim yaşam tarzıma şöyle müdahalede bulunmuştur' diyemez" dedi.

Soylu, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanlığını ziyaretinde, Türkiye'nin son 11 yılda büyük sıçrama gerçekleştirdiğini anlattı.

2002'den itibaren Türkiye'nin neredeyse başına örülmek istenmeyen çorabın kalmadığını, bir taraftan Ergenekon, bir taraftan Balyoz, Ay Işığı bir taraftan yüzde 47 oy alan bir siyasi partinin kapatılma davası, Hrant Dink cinayetinden Danıştay saldırısına kadar her şeyin yapıldığını anlatan Soylu, Türkiye'nin istikrarının durdurulmak istendiğini ancak bunun başarılamadığını ifade etti.

AK Parti hükümetinin ettiği hizmetlerle hayat kalitesinin sürekli yükseldiğini vurgulayan Soylu, şöyle konuştu:

"Dün, Türkiye'yi memleketimizin insanını lime lime ettiler. Bir gün sağcı-solcu, bir gün laik-antilaik, alevi-sünni, Türk-Kürt diye, başı örtülü-başı açık diye ayırdılar. Ülkemizin insanını kamplaştırdılar, nefret eder hale getirip Türkiye'yi istedikleri gibi yönetmek istediler ama millet buna hep sandıkla yanıt verdi.

Bir tek insan çıkıp 'Bana siyasi parti olarak, hükümet olarak AK Parti benim yaşam tarzıma şöyle müdahalede bulunmuştur' diyemez. Hiç kimseye, hiçbir inanç, düşünce, fikir, anlayış sahibine istediği gibi yaşamak isteyen hiç kimseye bugüne kadar müdahalede bulunulmamıştır. Ama hizmetlerine, siyaset anlayışına kabahat bulamayanlar dönem dönem suyu bulandarmaya çalışmaktadırlar. Türkiye'de demokrasinin de hayat tarzının da birlik ve beraberliğin de insanları birbirini sevmesinin de aile huzurunun, birliğin, beraberliğin, geleneğimizin, göreneğimizin ve bunun geleceğe taşının teminatı AK Parti'dir ve kimse merak etmesin Recep Tayyip Erdoğan'dır."

Halkın 1960, 1980'deki darbeye, 28 Şubat sürecine sandıkla yanıt verdiğini, seçimlerin, oyun büyük önem taşıdığını vurgulayan Soylu, "Sandık bütün problemleri çözebilecek en önemli irade makamıdır" dedi.

Türkiye'nin son 11 yılda büyük bir sıçrama gerçekleştirdiğini, birçok yatırıma imza atıldığını, çözüm süreciyle yaklaşık 1 yıldır şehit haberi gelmediğini anlatan Soylu, bundan rahatsız olanların bulunduğunu dile getirdi.

- "İzmir'e hizmet etmek istiyoruz"

Soylu, yerel seçimlerden 4 ay sonra Cumhuriyet tarihinde ilk kez halkın cumhurbaşkanı seçimi yapacağına işaret ederek, yerel seçimlerin bu nedenle de büyük önem taşıdığına işaret etti.

Soylu, "İzmir'e hizmet etmek istiyoruz. İzmir'i hakettiği hizmetlerle buluşturmak, hakettiği hizmetlerle bir araya getirmek istiyoruz. İzmir'de gönül gönüle dopdolu bir 5 yıl yerel yönetimde yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Soylu'ya Ödemiş ipeğinden dokunmuş bir ürün hediye edildi. Partiye katılanlara da rozet takan Soylu, daha sonra Ödemiş Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Muhabir: Ramazan Ercan
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141