• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Muğla 30 °C
  • İzmir 33 °C
  • Aydın 36 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

AK Parti Beldibi’nde Bayrambaş Dönemi

AK Parti Beldibi’nde Bayrambaş Dönemi
AK Parti Beldibi Belde Teşkilatı’nın dördüncü olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde AK Parti Beldibi Belde Başkanlığına Süleyman Bayrambaş seçildi.

AK Parti Beldibi Belde Teşkilatı’nın dördüncü olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde AK Parti Beldibi Belde Başkanlığına Süleyman Bayrambaş seçildi.

Armutalan beldesindeki Pineta Delüks Otel'de gerçekleştirilen kongreye AK Parti İl Bakşanı Nihat Öztürk, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Kongre divanına AK Parti Muğla İl başkanı Nihat Öztürk, AK Partili Marmaris Belediye Meclis Üyeleri Abdüllatif Hıdır ve Zehra Tavacı ile AK Partili Beldibi Belediye Meclis Üyesi Avukat Ersin Aygün seçildiler.
İl Başkanı Öztürk, yerel seçimlere çok iyi hazırlanarak Muğla genelinde başarı elde edeceklerini söyledi. Muğla'da parti teşkilatı olarak hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadıklarını belirten Öztürk, "2014'te Marmaris ve Muğla'da AK Parti belediyesi bayrağı dikeceğiz. Milletimize daha iyi hizmet için teşkilatı daha dinamik hale getiriyoruz" dedi.

Muğla'nın büyükşehir yapılacak olmasıyla ilgili tartışmalara işaret eden İl Başkanı Öztürk, bu kararın Muğla'nın önünü açacağını dile getirdi.

Öztürk, "
Muğla büyükşehir yapılacak ama bir de Marmaris gerçeği var. Marmaris için farklı bir yapı kurulması gerekiyorsa bunu da yaparız. Bizim gücümüzün farkında değiller. Hatta kendi partili arkadaşlarımız bile bu gücün farkında değil. Özgüvenimiz yüksek olsun, biz iktidarız. Marmaris'in faydasına olacak bir şey varsa bunu yaparız" dedi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Bozyer de, AK Parti'nin Kavaklıdere'de elde ettiği başarının Marmaris'e de yansıması dileğinde bulundu.

Bozyer, "Bizim orada AK Partili olmak kolay. Basından
Marmaris'teki baskıları takip ediyoruz. Marmaris'te AK Partili olmak zor. Bu zor görevde başarılar diliyorum" dedi.

EROĞLU “ CHP’NİN İL GENEL MECLİSİ BÜTÇESİNİN ANCAK % DE 5 İ TUTTU “
AK Parti li Muğla İl Genel Meclisi üyesi Ceyhan Eroğlu ise yaptığı kısa konuşmada ;” Şu anda MuĞLA’DA Kasım ayı itibariyle İl Genel Meclisimizin bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bildiğiniz gibi Muğla İl Genel meclisi CHP ağırlıklı olduğu için geçen yılın bütçesi onların çoğunluğunda gerçekleşti. Ancak yaptıkları bütçenin ancak % de 5 ini gerçekleştirebildiler. Bu oran ne kadar başarısız bir yönetim gösterdiklerinin delilidir. Örneğin Bodrum’un bir eğlencesinin bir mandalin etkinliğinin 3 milyarlık bir bütçe ayrılması gereken bir etkinliğe 200 milyar gibi bir bütçe ayırırsanız olacağı budur. Onu da gerçekleştiremeden yılı bitirirsiniz. Önümüzdeki dönem yani 2014 seçimlerinde Muğla’da 1. Parti olarak bir görev üslenirsek eski dönemlerimizdeki gibi Muğla’ya etkin hizmetler vermeye devam edebiliriz” dedi. İlçe Başkanı Kadem Mete ise konuşmasında Armutlan ve Beldibi belde kongrelerinin ardından İçmeler ve son olarak da Marmaris kongresini gerçekleştireceklerini söyledi.

KADEM METE ; “2014 TE AK PARTİ BAYRAĞI TÜM MUĞLA BELEDİYELERİNDE DALGALANACAK”
Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete ise şunları söyledi. “ Başbakanımızın salı günleri yaptığı grup konuşmalarına dikkatinizi çekmek isterim. Orada söylediklerinin daha sonraki aylarda veya günlerde nhasıl gerçekleştirildiğini göreceksiniz.. O konuşmalar yapacaklarının bir işaretidir ve bugüne kadar hep söylediklerini gerçekleştiren bir lider olmuştur. Geçtiğimiz Armutalan Belde kongresinde yapktığım bir konuşma yanlış aksettirilmiştir. Muğla’nın büyükşehir kararı başbakanımız tarafından Muğla’ya bu payenin verilmesi Muğla için bir altın bilezik olmuştur. Muğlayı çantaka keklik olarak görenler yenilenmiş kadrolarımızın ve eskilerin tecrübeleri ile birleştirdiğimiz kadrolarımızla Muğla ve Marmaris 2014 yılında AK parkili belediyeler olacaktır. Buna inanıyorum ve bunu için çalışacağız. AK parti bayrağının 2014 te dalgalandıracağız” dedi. Kongre sürecinde parti olarak yenileneceklerini belirten Mete, "Eskilerin tecrübelerinden, yenilerin de heyecanlarından faydalanarak seçimlere iyi bir şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

-Bayrambaş yeni belde başkanı-

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen
seçimde AK Parti Beldibi Belde Başkanlığına Süleyman Bayrambaş seçildi.

Bayrambaş'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: "Ali Uzel, Dursun Kutlu, Ahmet Can, Ali Oral, Adil
Aydoğan, Cihangir Kanatlıgil, Haluk Selvi, Adnan Saruç, Erdal Demirci, Serpil Akkaya, Aysun Tekelioğlu, İlhan Öztürk, Ahmet Özçiçekçiler ve Haydar Baylan."

Seçim sonunda teşekkür konuşması yapan Bayrambaş, kendisine ve arkadaşlarına gösterilen güven için kongre üyelerine teşekkür etti. Aldıkları sorumluluğun farkında olduklarını belirten Bayrambaş, ev ev gezerek halkın sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışacaklarını kaydetti. Eski belde başkanı ve yönetimine de teşekkür eden Bayrambaş, aldıkları bayrağı daha yukarıya taşıyacaklarını belirtti.
AK PARTİ BELDİBİ YENİ YÖNETİM KURULU ASİL LİSTESİSÜLEYMAN BAYRAMBAŞ – BAŞKANAli Uzel, Dursun Kutlu,Ahmet Can, Ali Oral, Adil Aydoğan, Cihangir Kanatlıgül, Haluk Selvi, Adnan Saruç, Erdal Demirci, Serpil Akkaya, Aysun Tekelioğlu, İlhan Öztürk, Ahmet Özçiçekçiler, Haydar Baylam, YEDEKLER LİSTESİUfuk Görgülü, Mustafa Yıldırım, İlhan Çalışkan, Mehmet Öztürk, Mehmet Akdamar, İsmail Mercan, Metin Çakır, Halim Dabanoğlu, Ünal Dalbaş, Gürcan Aybey, İbrahim Esen, Serkan Aydın, Bülent Özkan, Ramazan Akalın Barış Günger

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141