• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • Muğla 10 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

ACAR: HAKKIMIZDAKİ İFTİRALARA İNANMAYIN ÇAĞIRIN GELELİM ANLATALIM

ACAR: HAKKIMIZDAKİ İFTİRALARA İNANMAYIN ÇAĞIRIN GELELİM ANLATALIM
Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, beraberindeki heyet ile Çamlı ve Çetibeli Köyü sakinlerini ziyaret etti.

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, beraberindeki heyet ile Çamlı ve Çetibeli Köyü sakinlerini ziyaret etti. Çamlı ve Çetibeli köyü sakinleri ile bir araya gelen Başkan Acar, “Sizler bizim gözümüz ve kulağımızsınız. Hakkımızda kara propaganda yapanlara aldanmayın. Varsa bir derdiniz veya sorununuz anlatın ben sizler için geldim” dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim öncesi partisi CHP’den 3. Dönem için yeniden belediye başkanlığına aday gösterilen Ali Acar köy ve belde ziyaretlerini sürdürüyor. Çamlı ve Çetibeli Köyü sakinlerini ziyaret eden Başkan Acar’a Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı, CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, Marmaris Belediye Meclis Üyesi Arzu Girginç, CHP Eski İlçe Başkanı Mehmet Oktay, Mariç-Belbir Müdür Vekili Hakan Öner ve belediyenin bazı birim müdürleri eşlik etti

img_0220.jpg

HAKKIMIZDAKİ İFTİRALARA İNANMAYIN ÇAĞIRIN GELELİM ANLATALIM

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, heyetiyle birlikte ilk olarak Çamlı Köyü’ne gitti. Çamlı Köyü muhtar Özkan Kalkan, hizmet binası önünde hazırlattığı alanda çoğunluğu kadınlardan oluşan köylüler toplantı. Şükran Gezgin isimli bir kadın, “ Siz göreve gelirseniz hayvancılığı kaldırıp her yeri yıkıp dökeceğiniz” söylendi sorusu yöneltti. Sizleri unutan ve seçim döneminde kapınızı çalanların iftiralarına itibar edilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Acar, sözlerine şöyle devam etti. “Sizin kapınızı çalarak yönetimimiz hakkında ileri geri söylemlerde bulunanlar olmuş. Sağ olsun duyarlı köy halkımız bizleri arayarak gelmemizi istedi. Bizler de sizler için geldik. Benim ve heyetimle ilgili kafanızda takılan soru veya sorun ne ise canı gönülden paylaşmanızı istiyorum. Çamlı Köyü’nde adı üstünde bir köyümüz ve çok değerli. Burası hayvancılık ve tarımla uğraşıyor. Köylüm benim başımın üzerinde yeri vardır. Bizler hayvancılık ve tarımı kaldırmak yerine geliştirmek için ekibimle etüt çalışması yaptık” dedi.

img_0196.jpg

HAYVANCILIK VE ORGANİK TARIM GELİŞTİRİLECEK

“Çamlı Köyü hayvancılık ve organik tarım için çok mükemmel bir yer. Bu iki özelliği geliştirmek ve turizme kazandırmak için çalışmalarımız hazır. Bu projelerimizi muhtarımızla paylaştık. Sizlerin daha iyi hayvancılık ve organik tarımınızı geliştirmeniz için destek vermeyi planlıyoruz. Denize yakın olması ve turizmde payınız olduğu için diğer köyler gibi buranın kazanması için turistlere yönelik köy turları planlıyoruz. Köy yaşamının anlatıldığı mükemmel bir projemiz mevcut. Ayrıca eski olan iskelenizin yasalar kabul ederse yıkarak daha modern yapılmasını yâda eski halinin düzeltilmesi için girişimlerimiz başladı. Büyükşehir olmamızla alacağımız katkı payları daha da büyüyecek. Daha önce İller Bankası’ndan 30 bin nüfusa göre pay veriliyor ve işçilerimizin maaşlarını bile ödemekte zorluk çekiyorduk. Şimdi gelecek payımız daha da büyüyecek.Benim sizlerden tek isteğim hakkımızda konuşanları itibar etmeyiniz.Aklınızda bir problem var ise arayın,sorun doğrusu budur.Bizler birilerine çamur atarak değil hizmet ederek asli görevimizi yapmak istiyoruz”

ÇAMLI KÖYÜ’NÜN DÜĞÜN SALONU BİTİYOR

CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan girişimleri ve Çamlı Köyü Muhtarı desteğiyle 270 bin liraya mal olan düğün salonu projesi bitme aşamasına geliyor. Gezdiği köylerde acil yapılması gereken projeleri başlattıklarını dile getiren CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, “ Bizlere gelen talepleri yerinde değerlendirerek acil yapılması gerekenleri bütçemiz veya belediyemiz katkılarıyla yapıyoruz. Şu anda Çamlı Köyü sakinleri tarafından acil istenen ve 270 bin liraya mal olan düğün salonu bitiyor” dedi. Başkan Acar ve beraberindeki heyet düğün salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek Şubat ayında bitirilmesi için talimat verdi.

img_0216.jpg

ÇAMLI KÖYÜ SAKİNLERİ, “ EVLADIMIZ YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMAZ”

Yapılan ziyaretler sonrası muhtarlık hizmet binasına geri gelen heyet önünde köylüler konuşmalarını yaptı. Bazı siyasilerin kendilerine oy vermemiz için hakkınızda iddialar atıyorlar diyen köylüler, “ Bizler bu hakkınızda söylenenleri anlatmanız için çağırdık. Burada yaptığınız konuşmalar bir kere daha yüzümüzü karar çıkartmayacağınızı gösterdi. Çamlı Köyü sakinleri olarak sorunlarımızı sizlerle paylaşarak ortaklaşa kalkınmaya çalışacağız.Verdiğiniz sözleri not ettik ve seçim sonrası hizmetlerinizi, ziyaretlerinizi bekliyoruz” dedi.

MARMARİS GİRİŞİ DÜZENLENECEK

Çamlı Köyü sonrası Marmaris’e 23 kilometre mesafedeki Çetibeli Köyü’ne giden Başkan Acar ve heyeti vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak köyün çevresini gezen Başkan Acar, CHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan ve muhtardan bilgi aldı. Muhtarlık hizmet binasında çoğunluğu İstanbul ve İzmir şehirlerinden gelerek yerleşen vatandaşlarla görüşen CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar, “ Ekibimle beraber ziyaret ettiğim köylerin kısa ve orta vadede ki sorunların listesi oluşturuldu. Sırayla imkânlarımız doğrultusunda hizmetler başladı. Biz hizmet etmek için geldik demiyoruz. Görevdeyiz ve hizmet ediyoruz diyoruz. En basit sorunlar bile şimdiye kadar yetkili kurumlar tarafından çözülmemiş. Büyükşehir olmamız sonrası bizleri bekleyen sorunları sizlerin koordinesiyle çözeceğiz. Sizler bizlerin gözü ve kulağı olacaksınız. Marmaris’in ana girişi olan Çetibeli’nin her iki tarafını güzelleştirmek için projelerimiz hazır. Önümüzde ki günlerde bu projeler sizlerin istekleriyle daha da netleşecektir. Marmaris, kentinden köyüne kadar çok büyük değişim ve gelişim gösterecektir” dedi.

Heyet, yapılan görüşmeler sonrası Marmaris’e geri döndü. Marmaris Belediye birim müdürleri ile acil toplantı yapan Başkan Acar, acil yapılması gereken projelerin başlaması için talimat verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141