29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na doğru
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Büyük fedakarlıklarla kurulan cumhuriyetimiz, bağımsız ve başı dik bir ulus olarak yaşama kararlılığımızın tüm dünyaya ilanıdır" dedi.
Çerçioğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan cumhuriyetin 90. yıl dönümünü tüm yurtta olduğu gibi Aydın'da da büyük coşku içinde kutlamanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını belirtti.
Bağımsızlığına kastedilmek istenen Türk milletinin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı kan, gözyaşı ve fedakarlık dolu kurtuluş mücadelesinden destansı bir zaferle çıktığını anımsatan Çerçioğlu, şunları kaydetti:
"Büyük fedakarlıklarla kurulan cumhuriyetimiz, bağımsız ve başı dik bir ulus olarak yaşama kararlılığımızın tüm dünyaya ilanıdır" dedi.
Muhabir: Suat Deniz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.