• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

%100 Yerli Sermaye ve Milli Teknoloji Ürünü Batı Iso Block

%100 Yerli Sermaye ve Milli Teknoloji Ürünü Batı Iso Block
Batı ISO Block Muğla Ana Bayii - İzomaris İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çakır - İnşaat Mühendisi Furkan Yıldız : Hayalinizdeki Evi Pasif House Özelliğiyle İnşa Ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

Batı ISO Block Muğla Ana Bayii - Marmaris Bayii ve Uygulayıcısı Mehmet Çakır: Hayalinizdeki Evi Pasif House Özelliğiyle İnşa Ediyoruz. Pasif House (O'a yakın yakıt ile yaşanabilecek konutlar) uygun kalınlıkta ürün ve doğru kapı- pencere kullanıldığında enerji yakmadan yaz kış yaşanabilecek. Toplam maliyetinizi düşürmek ve yalıtımınızı en üst seviyeye çıkarmak için üretiyoruz. 
Yüksek ses yaltımı sağlayan Batı Iso Block 75 desibellik sesi 28 desibele düşürdüğü veriler ile kanıtlanmıştır(20 cm lik ürün için).
Su Yalıtımı: Blokların tamamı su yalıtımına getirilebildiği gibi, batı nem bariyer sıvası kullanılarak su yalıtımı maksimum seviyede tutulur.
Yangın Yalıtımı: 2200 santigrat derece ısıya dayanabilen hiç yanmaz ürünler ile yaşam alanınnızı maksimim seviyede korur.
Nefes Alabilen Konutlar: Ürünleremiz nefes alabilen yapıya sahip olup, sağlıklı yaşam konforu sunarken, yoğuşma ve nem oluşumunu engeller.
Pasif House Özelliği: Doğru kapı ve pencere kullanıldığında sıfır değerine yakın enerji sarfiyatı ile yaz kış yaşanabilir alanlar mümkün hale getiriyor.
Deprem Yıkımını Azaltır: Batı Iso Block mevcut uygulamalara göre duvar yükünü %300-%800 azaltarak bina yükünü hafifletir.
Uygulama Kolaylığı: Batı Iso Block olağanüstü hafifliği sayesinde, uygulaması hızlı, kesimi kolay ayrıca elektrik ve su kanallarının kolayca açılması yönü ile daha düzgün ve hızlı imalat imkanı sağlar.

İçeriden ve Dışarıdan Uygulanan Isı Yalıtımı’nın Farkı
Isı yalıtımında dıştan yapılan ısı yalıtımı (mantolama) daha verimlidir. Bu şekilde bina kabuğu bir manto gibi dış hava koşullarından kesintisiz bir şekilde yalıtılmış olur, bina kabuğunun da (duvarlar ve taşıyıcı elemanlar) ısı depolama kapasitesinden faydalanılır dolayısıyla binanın iç ortamındaki her noktada ısı dağılımı eşit olduğundan istenmeyen hava akımları ortadan kalkar ve ısıl konfor şartlarına ulaşılır ayrıca bina bir kez ısıtıldıktan sonra ısıtma sistemi kapansa dahi yapı  elemanları ısısını iç ortama vermeye devam eder iç ortamlar daha geç soğur, ayrıca mantolama ile bina taşıyıcı elemanları dış hava koşullarının yıpratıcı etkisinden ve korozyondan korunur, duvar kesiti içinde yoğuşma olması riski ortadan kalkar ve ısı köprüleri’nin oluşması da engellenmiş olur.
İçten yalıtım sürekli kullanılmayan mekanlarda (konferans salonu, sinema, tiyatro gibi) geçici hızlı ısınmanın gerektirdiği zaruri durumlarda tercih edilmelidir.   

•     1994 Yılı aralık ayında başlamış olduğumuz ar-ge çalışmaları ve üretimimiz, doğal yalıtım ürünleri sektörü üzerine yoğunlaşarak günümüze kadar aralıksız devam etmiştir. Avrupanın en iyi yalıtım değeri ile üretmiş olduğumuz yalıtım ürünlerimizi, sektörün ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, kaliteyi yükseltmek ve maliyetleri düşürmek amacıyla bloklar haline getirmiştir.

An itibariyle Akhisar/MANİSA Organize sanayi bölgesinde mülkiyeti A.C.C madencilik firmamıza ait olan 11.950 m'2 lik fabrikamızda günlük 7.000 - 9.000 m'2 üretim yapmaktayız.

Bundan sonraki hedefimiz 7 bölgede birer adet fabrika daha açmak, yalıtım ile ilgili bilincinin oluştuğu ve yasal zorunluluk haline getirilmiş ülkelerde yeni fabrikalar kurmaktır. Sizlerle çalışmak ve hizmet etmekten gurur duyarız.
•     Daha güzel bir dünya için çalışıyoruz.


Isı Yalıtımı
0,046W/mk'lık değeri ile Batı Iso Block;
0,20W/mk'lik tuğladan 4.34 kat
0.16W/mk'lik bimsten 3.47 kat
0.11W/mk'lik gazbetondan 2.39 kat
daha iyi yalıtım sağlar.
Ses Yalıtımı
Yüksek ses yaltımı sağlayan Batı Iso Block 75 desibellik sesi 28 desibele düşürdüğü veriler ile kanıtlanmıştır(20 cm lik ürün için).
Su Yalıtımı
Blokların tamamı su yalıtımına getirilebildiği gibi, batı nem bariyer sıvası kullanılarak su yalıtımı maksimum seviyede tutulur.
Yangın Yalıtımı
2200 santigrat derece ısıya dayanabilen hiç yanmaz ürünler ile yaşam alanınnızı maksimim seviyede korur.
Nefes Alabilen Konutlar
Ürünlermiz nefes alabilen yapıya sahip olup, sağlıklı yaşam konforu sunarken, yoğuşma ve nem oluşumunu engeller.
Pasif House Özelliği
Doğru kapı ve pencere kullanıldığında sıfır değerine yakın enerji sarfiyatı ile yaz kış yaşanabilir alanlar mümkün hale getiriyor.
Deprem Yıkımını Azaltır
Batı Iso Block mevcut uygulamalara göre duvar yükünü %300-%800 azaltarak bina yükünü hafifletir.
Uygulama Kolaylığı
Batı Iso Block olağanüstü hafifliği sayesinde, uygulaması hızlı, kesimi kolay ayrıca elektrik ve su kanallarının kolayca açılması yönü ile daha düzgün ve hızlı imalat imkanı sağlar.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141