10 ev ve oteli soydular, paraları gece kulüplerinde harcadılar

10 ev ve oteli soydular, paraları gece kulüplerinde harcadılar
Marmaris'te otel ve evlerinden çok sayıda cep telefonu, saat ile gözlük çaldıklarını iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Marmaris'te 10 ev ve otelden hırsızlık yaptıkları iddia edilen ve yaşları 16 ile 18 arasında değişen 3 kişi tutuklandı.

Sarıana ve Tepe mahallerinde son bir haftada çok sayıda ev ve apart otelden hırsızlık yaşandığı ihbarını alan Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, bölgedeki MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi, görgü tanıklarının ifadelerini başvurdu.

İnceleme sonucunda hırsızlıkları daha önce de aynı suçtan sabıkaları bulunan M.K. (18), Ö.Ç. (17) ve M.B'nin (16) gerçekleştirdikleri belirlendi. Gece saatlerinde Sarıana Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından durumlarından şüphelenilerek durdurulan 3 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların üzerlerinde ve kaldıkları yerde yapılan aramada 10 cep telefonu, çok sayıda saat ile gözlük bulundu. Eşyalar sahiplerine teslim edilirken, zanlıların çaldıkları paraları ise gece kulüplerinde harcadıkları öne sürüldü.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Muhabir: Levent Kişi
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.