• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Yeni Yiğidolar'ın Carlos mutluluğu

Yeni Yiğidoların Carlos mutluluğu
Sivasspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Fatih Kıran, Ahmet Şahbaz, Mahmut Bezgin ve Aykut Öztürk, teknik direktör Carlos ile çalışacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kırmızı-beyazlıların, Almanya'nın Ismaning takımından transfer ettiği sağ bek Fatih Kıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivasspor'da kendini çok iyi hissettiğini ve mutlu olduğunu söyledi.

Takıma kısa sürede alıştığını ifade eden Kıran, "Roberto Carlos'la çalıştığım için gururluyum. Roberto Carlos'u önceleri televizyonlardan izliyordum, şimdi antrenörüm oldu. Çok güzel bir duygu" dedi. 

Silivrispor'dan transfer edilen sol bek Ahmet Şahbaz ise Roberto Carlos gibi büyük bir kariyere sahip teknik adamla çalışmaktan çok mutlu olduğunu vurgulayan Şahbaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocukken izlediğimiz, örnek alabileceğimiz bir insan. Hem idmanları hem futbolcularla ikili diyalogları çok iyi. Sivasspor'un ligde ilk 4'te değil, ilk 2'nin içerisinde yer alması lazım ve bu hedefler doğrultusunda çalışıyoruz. Takımımız da çok iyi. Ligde inşallah ilk 2'nin içerisinde olmak nasip olur." 

Sivasspor'da kalıcı olmayı hedeflediğini dile getiren Şahbaz, şans verildiğinde bunu en iyi şekilde değerlendirip, ilk 11'in değişmez ismi olmak istediğini söyledi.

Mersin İdmanyurdu'dan transfer edilen kaleci Mahmut Bezgin de 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını ancak daha uzun süre Sivasspor'a hizmet etmek istediğini belirtti.

Futbolda her zaman rekabet olduğuna dikkati çeken Bezgin, "Sivasspor'da da Korcan, Nihat ve Alper gibi iyi kaleciler var. Ligde de takımımızın durumuna baktığınız zaman performans açısından nerede olduğumuz belli. Arkadaşlık çerçevesinde tatlı bir kaleci rekabeti yaşanacak" dedi.

Carlos'un futbolculuk döneminde herkes tarafından bilinen önemli bir isim olduğuna işaret eden Bezgin, şunları söyledi:

"Dünyanın en iyi 100 futbolcusu içerisinde yer alıyordu ve sonrasında teknik direktör oldu. Futbolculuk döneminde de başarılıydı, teknik direktörlükte de başarılı. Başarısı, Sivasspor'un bulunduğu konumdan da belli. Roberto Carlos'la çalışmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyım."

Almanya'nın Rw Erfurt takımından transfer edilen forvet Aykut Öztürk ise Sivasspor'un ligde iyi gittiğini belirterek, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Herkesin takım için mücadele etmesi gerektiğini dile getiren Öztürk, golleri kimin attığının önemli olmadığını ifade etti. Roberto Carlos gibi büyük bir isimle ilk kez çalışacağını belirten Öztürk, "Carlos, futbolculuğunda olduğu gibi antrenörlük döneminde de birçok şeyi ispatladı. Ondan çok şey öğreneceğim. Sivasspor, inşallah sezonu layık olduğu yerde bitirecek" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141