• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 19 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Yazıcıoğlu'ndan SON BİLGİ

Yazıcıoğlundan SON BİLGİ
FLAŞ HABER... YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİ BULUNDU.SON DAKİKA BİLGİLER... BU HABER DAKİKA DAKİKA GÜNCELLENİYOR... İŞTE GELİŞMELER

Yazıcıoğlu'ndan SON BİLGİ

İlk gelen haber sevindirdi. Helikopter bulundu. Ama arka arkaya ŞOKE EDEN HABERLER GELİYOR. İŞTE SON BİLGİLER;



FLAŞ HABER... YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİ BULUNDU.
SON DAKİKA BİLGİLER... BU HABER DAKİKA DAKİKA GÜNCELLENİYOR... İŞTE GELİŞMELER

17:37: Henüz resmi bir açıklama yok ama helikopter kazasından kimsenin kurtulamadığı bilgisi kesinlik kazanıyor. Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği bildiriliyor.

17:30: İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer ve kızı Firuze ile enkaz alanına doğru yol alıyor.

Partililer ve Basın mensuplarının bulunduğu 100 araçlık bir konvoy ise Kızılöz mevkiinde bekletiliyor.

Bu arada enkazının bulunduğu ''Döngel Köyü yakınlarındaki Keş Dağı mevkinin'' kazanın olduğu gün saat 16.22'de Avea ve Turkcell aracılığıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından tespit edilen sinyalin geldiği bölgenin içerisinde olduğu bildirildi.

17: 15: BBP ve Alperen Ocakları üyeleri genel merkez önünde toplanmaya başladı. Açıklama için parti yöneticilerini bekleyenler gözyaşlarını tutamıyor. Parti önündeki kalabalık giderek artıyor...

17:10: BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazının bulunması üzerine Göksun Devlet Hastanesinde hazırlık yapılıyor.

17:06: Ekipler Keş Dağı'nı tırmanıyor. Enkaza gidiş yolu çok zorlu. Dağda hava kararıyor. Ekiplerin yoğun siste yönlerini bulabilmeleri çok zor olarak bildiriliyor.

17:00: Muhsin Yazıcıoğlu'nun 87 yaşındaki annesi Fidan Yazıcıoğlu'na kimse enkazın bulunduğunu söyleyemedi. Ayrıntıları yandaki fotoğrafı tıklayarak okuyabilirsiniz.

16:55: Ekipler Döngel köyüne vardı. Buradan enkazın bulunduğu alana yürüyerek çıkıyorlar. Henüz bu kurtarma ekibi enkaz alanına ulaşamadı.

15:45: BBP genel merkezinde üzüntülü bir bekleyiş var. Yazıcıoğlu'nun ölmüş olabileceği ihtimali gözyaşlarına yolaçtı. Genel merkez resmi bir açıklama için enkaza birliklerin ulaşmasını bekliyor.

15:24: YAZICIOĞLU ÖLDÜ MÜ?: Muhtar TİLKİ, 24 TV'de canlı yayında olay yerinden şunları anlattı: "Bir cesede daha ulaştık şu anda... Helikopterin alt kısmında... Yüz kısmı belli değil ama sanırım o... Türkiye büyük bir kayıp yaşadı... Ama yine de Yazıcıoğlu'dur diye kesin birşey söylemeyelim. Yüzleri tanınmayacak halde... Helikopterin alt kısmında kaldığı için tanınmıyor...

15:20: ENKAZDAKİ KÖY KORUCUSU ANLATIYOR: "3 kişinin cesedi var. Bu cesetler arasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun cesedini göremedik. Cesetlerden biri İHA muhabiri ile pilota ait, diğerini tanımıyoruz. Yazıcıoğlu'nu bulamadık... Diğerleri görünmüyor.

15:09: KÖY MUHTARI Yılmaz Tilki OLAY YERİNDEN ANLATIYOR: Enkaz bölgesine ulaştık. 2 tane ceset var. Donmuş durumda. Diğerlerini göremedik...

DONMUŞLAR: Diğerlerini göremiyoruz... Helikopterin parçaları dağılmış durumda... Birinin üzerinde takım elbise var. İçinde turuncu gömlek var... Diğerleri kayıp... Başka kimseyi göremiyoruz. Her taraf kar olduğu için bulamıyoruz. Bu kişiler donarak ölmüş görünüyorlar.

NASIL ARANMIŞ: Burası çok açık bir alan, şimdiye kadar nasıl bulunamadı. Bu nasıl arama... Şu an çok soğuk burası donma tehlikesi var... Üzerimizde helikopterler uçuyor ama bizi göremiyorlar.

15:00: SAĞLIK DURUMLARI NE?: Şu anda sadece helikopterin bulunduğu haberi geldi. Haberi veren amatör telsizciler derneği üyeleri sağlık durumları hakkında bilgi vermediler. Şimdi Yazıcıoğlu'ndan ikinci iyi haber bekleniyor.

14:58: HELİKOPTERİ KİM BULDU?: Helikopter Keşdağı döngel mağarası civarında bulundu. Telsiz ve radyo amatörleri cemiyeti buldu... Yazılı mesajla durumu bildirdiler..

14:56: Baykal'ın iddiasına göre bu bölge şimdiye kadar aranan yerin tam tersi istikamette bulunuyor. Arada 20 kilometre fark bulunduğunu öne sürüyor...

HELİKOPTERDE KİMLER
VARDI?

Muhsin Yazıoğlu
BBP Genel Başkanı
Pilot Kaya İstektepe
Erhan Üstündal
BBP Sivas İl Başkanı
Yüksel Yancı
BBP Sivas İl Başkan Yard.
Murat Çetinsaya
Belediye meclis Üyesi
İHA muhabiri İsmail Güneş


FLAŞ... FLAŞ... FLAŞ HABER.... 14:42:

YAZICIOĞLU'NUN HELİKOPTERİ BULUNDU. ELMADAĞ ŞAHİNKAYASI DENİLEN MEVKİDE HELİKOPTERİN ENKAZINA ULAŞILDI.

Bu bölge kazadan hemen sonra ilk belirlenen yere çok yakın...

Enkaz bölgesine 1 saatten önce ulaşılması beklenmiyor...

Helikopter ile bölgeye gitmek mümkün görünmüyor. Bu nedenle kara yoluyla gidiliyor...

2 gündür umutla beklenen haberi İçişleri Bakanı Beşir Atalay açıkladı: "Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi" dedi.

Atalay, enkaz bölgesine kara yoluyla hareket etti. Ambulanslar da bölgeye sevkedildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141