• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Yat Keyfini Sür

Yat Keyfini Sür
Mavi Yolculuk turları, denizin ve koyların muazzam güzelliklerini yaşamayı sunuyor. Güney Ege sahillerinin mavi ile yeşilin buluştuğu noktalarına gelen turistler, “mavi yolculuk”turları kapsamından faydalanarak doğanın muazzam güzelliğini keşfetmeye koyul

Marmaris Gulet Broker Yachting sahibi Oktay Ünlü; Yat turizmci olarak, yeni sezona hazırız. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak üzere yatlarımızı hazırladık. Marmaris yeşilin ve mavinin tüm tonlarını yılın on iki ayında görebileceğiniz cennet'ten bir köşedir. Uzun kıyı şeridindeki koyların çokluğu, doğal liman oluşu, antik kentlere yakınlığı, doğal güzellikleri, mavi tur olanakları, modern yat limanları, körfezin her türlü su sporlarına olanak sağlaması, beş yıldızlısından başlayarak en mütevazı pansiyonuna kadar tüm turistlerin gönüllerince tatillerini geçirebilecekleri cennet bir ilçedir. Akdeniz'deki yatlar için oldukça uygun bir doğal limanı olduğu gibi, Yalancı Boğaz'daki atölyelerde yat imalatı ve bakımı yapılabilmektedir.

Bölgede yapılacak gezilerde Karia, Rodos ve Ada uygarlıkları, Mısır, Asdur, İon, Dor, Pers, Makedon, Suriye, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerinin izlerini görmek mümkündür.

oktya.jpg

YAT KİRALAMA NEDEN ÇOK ÖZEL

Yat kiralama Neden Çok Özel Bu sorunun yanıtını herkes gibi siz de merak ediyor musunuz sorunuzun yanıtı İstanbul'un eşsiz manzarasında ve mis gibi deniz havasında mavi yolculuk yapmak hele bir de hizmetlerinizi dört dörtlük bir şekilde alıyorsanız yat kiralama neden güzel olmasın ki...

Denizde yolculuk yapmak isteyen misafirlerimiz için iki seçenek bulunmaktadır. Bunlar yat kiralama ve kabin kiralamadır. Yat kiralama ile ister sadece siz isterseniz de sevdiklerinizle birlikte özel yat kiralayarak mis gibi deniz manzarasında yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Bazı teknelerin kapasiteleri aynı anda ondan fazla çifte çocuklarını ağırlayabilecek kapasiteye sahip olabilmektedir. Kabin kiralamada ise tatillerini sizler gibi denize aşık kişilerin yapmış olduğu kabin kiralama olmuştur. Seçenek olarak da çokça seçeneği bulunan yat kiralama. Eminiz ki birçok kişi gibi sizde kabin kiralayarak hem yeni insanlar tanımak hem de denizin tadını çıkarmak için yapmaktasınız. Yat ve kabin kiralayarak yaptığınız tatillerinizde genelde Marmara Bölgesi'nde sıklıkta bulabilirsiniz. Fiyat aralığı da sezona göre değişim göstermektedir. Bunlara ek olarak firmamızda sadece yurtiçinde değil yurtdışında da deniz yoluyla yapılan ulaşım ve deniz manzarası izleyerek tatil fırsatlarını da burada bulabilirsiniz. Hatta sıklıkla dubrovnik ve Hırvatistan yat kiralama fırsatları son yıllarda Türk turist tarafından çokça tercih edilen fırsatlar arasında bulunabilmektedir. 

12998464_1271685642861578_6064781798502731511_n.jpg

Yat kiralama yat kiralayarak sizde kendi dünyamıza masmavi bir deniz tatile geçirebilirsiniz. Aileniz veya sevdiklerinizle birlikte kiralayacağınız tekneler ile istediğiniz her yerde en güzel kumsallar ve koylar ziyaret edebilir hatta isterseniz bölgeye bağlı olarak denizin tertemiz sularında yüzebilirsiniz. Eğer balık tutmaktan hoşlanıyorsanız akşam güneşinde tekneden balığınızı tutma fırsatınız da olmaktadır. Yat kiralama güzel işte bu yüzden dolayı güzel.

Yat kiralamanın fiyatı hesaplanırken Yarın haftalık fiyatı 7 ye bölünür ve yedi günden fazla konaklama yaptıysanız kira kaldığımız gün sayısı ile çarpılarak hesaplanır ve bu hesaplama cumartesiden cumartesiye yedi gün olacak şekilde hesaplanır.

Sonra bizim size tavsiyemiz tatilde olması gereken en önemli şey huzursuz bütün sene boyunca çalışıp sonucunda istediğiniz sadece rahat ve mutlu bir tatil istiyorsanız bunu size en iyi hissettirebilecek şey denizdir ve size tavsiyemiz, tatilinizi sessiz ve sakin bir deniz tatilinde yaşayın.

12219555_1161716917191785_9094171226597390778_n.jpg

http://www.maviturburada.com/yat-kirala/Marmaris.html

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141