• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Yapıcı eleştirilere açığız

Yapıcı eleştirilere açığız
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ulusal ve yerel medya mensuplarını ağırladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ulusal ve yerel medya mensuplarını ağırladı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı Aktaş Joya Del Mar tesislerinde düzenlenen yemeğe Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Belediye Başkan yardımcıları Dursun Kaplan, İsmet Kamil Öner, Halil Gökovalı, Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt’in yanı sıra birim amirleri, yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, gazetecilere davetlerine icabetlerinden dolayı teşekkür ederek, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın çalışanlarımız ile bir araya gelmek istedik. Basın çalışanlarımızla beraber olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yoğun iş temposu nedeniyle her zaman bir araya gelemiyoruz ama özel günlerde bir arada olmaktan büyük keyif alıyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızla böyle bir akşamda, güzel bir sohbet ortamında buluşmak bizleri çok mutlu etti. Bu vesile ile Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diyerek sözü Başkan Acar’a verdi.


Başkan Acar, “Yılda birkaç defa bir araya gelebildiğimiz, aileden biri olarak gördüğümüz basın mensubu arkadaşlarımızı Marmaris’e yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Görev süremiz içinde eksiklerimiz, kusurlarımız, yapamadıklarımız, yerine getiremediklerimiz elbette olacak. Bazen eksiklikleri hataları iki türlü değerlendirmek gerekir diye düşünürüm. Bilerek ve bilmeyerek yapılan kusurlar ve hatalar olur. Bu tip konularda sizlerin asli görevi olan yaptığınız eleştiriler, tenkitler ve uyarılarla Marmaris’imizin, belediyemizin şahsiyetini onurunu kurtaracak büyük hizmetler yaptınız. Bizlere bu konuda çok faydalı destekleriniz oldu. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yaptığımız yapacağımız projelerimizi ve hizmetlerimizi yine sizlerle paylaşacağız’’ dedi.

Gazetecilerin, mesai kavramı olmadan, büyük fedakarlıklar göstererek çalıştıklarına dikkat çeken Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Sizler topluma bilgi ulaştırmak haber ulaştırmak için gerçekten çok ciddi iş yapan bir kesimsiniz. Bu kutsi görevi icra eden arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Marmaris Şarkısı’nın bestecisi Erkan İrgi ve Orkestrası’nın renk kattığı gece toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141