• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Webit Kongresi başladı

Webit Kongresi başladı
Dijital teknoloji ve telekom sektör liderlerini aynı çatı altında toplayan, Anadolu Ajansı'nın altın medya sponsoru olduğu Webit Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

Dijital teknoloji ve telekom sektör liderlerini aynı çatı altında toplayan, Anadolu Ajansı'nın (AA) altın medya sponsoru olduğu Webit Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

Kongrenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Plamen Russev, açılışta yaptığı konuşmada, Webit kongresine katılanların beklentilerini karşılama doğrultusunda yoğun çaba harcadıklarını belirterek bu doğrultuda binlerce eposta atıldığını ve saatlerce yolculuk yaptığını söyledi. 

İstanbul'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Russev, "Bu muhteşem şehrin Webit Kongresi'ne ev sahipliği yapması bizim fikrimizdi ve siz tabii ki buraya hayallerinizi ve işinizi büyütmek için geliyosunuz" dedi. 

İstanbul'un jeopolitik konumunun önemine dikkati çeken Russev, kentin küresel dijital teknoloji ve telekom sektörlerinin geleceğini tartışma açısından çok iyi bir seçim olduğunu kaydetti.

5'incisi düzenlenen ve rekor sayıda başvuru yapılan kongreye başvuruda bulunanlar arasında 103 ülkenin dijital teknoloji ve telekomünikasyon devlerinden çok sayıda üst düzey yönetici de yer alıyor. Kongre, 8 binden fazla katılımcı, 250 konuşmacı, 6 önemli etkinlik ve ticaret fuarına ev sahipliği yapıyor.

Kongrede bugün düzenlenecek "Digital Marketing and Innovation" konferansının "How to drive engagement through content" başlıklı oturumuna,  AA Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Çulcuoğlu da konuşmacı olarak katılacak.

Yandex, IBM, Google, Facebook, Spotify, Aol, Unilever'den açılış konuşmaları, OMD, Vivaki, MediaCom, Acer, Nokia, Lenovo, MasterCard'dan sohbetler, BBC, TechCrunch, Mashable, Mediabrands, Havas, PayPal, Gemius, Qualcomm ile tartışma panelleri, Blackberry, IBM, PayPal ile uygulama geliştiricileri çalıştayı ve daha birçok yaratıcı reklamcılık, pazarlama ve teknoloji gösterilerinin hepsi 2 gün boyunca kongrede yer alacak.

Kongre kapsamında, "Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı, Geleceğin Liderleri Konferansı, Telco Zirvesi, eTicaret Konferansı, eTicaret Konferansı" gibi oturumlar gerçekleştirilecek.

Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı'nda markaların toplumsal ayak izi, mobil devri gibi konular ele alınacak. Geleceğin Liderleri Konferansı'nda ise başarı faktörleri ve iş geliştirme, stratejiler, taktikler, parasallaşma gibi konular işlenecek.

Sadece davetlilerin katılacağı Telco Zirvesi'nde ise telco endüstrisinin geleceği ve akıllı ve bağlantılı şehirler konuları yer alırken, E-Ticaret konferanslarında da bireyselleştirme ve alışveriş stratejileri, tüketici tecrübeleri gibi konular katılımcılarla paylaşılacak.

Kongre'ye ilişkin detaylı bilgiye "www.webitcongress.com" adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141