• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Vj Bülent: Sahne hayatına geri dönmeyi düşünüyorum

Vj Bülent: Sahne hayatına geri dönmeyi düşünüyorum
Türkiye'nin 7'den 70'e herkesin gönlüne taht kurmuş. Sevilen sunuculardan olan Vj Bülent Emir Kesan'e konuştu
Türkiye'nin 7'den 70'e herkesin gönlüne taht kurmuş. Sevilen sunuculardan olan Vj Bülent Emir Kesan'e konuştu.
 
Merhabalar. VJ Bülent şuanda tatilde, böyle söyleye biliriz. Son derece huzurlu bir hayatım var. Biraz ineklerim, koyunlarım, ördeklerim var. Özlem Tekin gibi o da nasıl bir köy hayatını seçmiş, Hayko Cepkin'de öyle... Bende onlardan daha önce davrandım. 1,5 - 2 yıl önce karar verdim ve böyle bir hayata başladım. Yunanistandayız şuanda çok güzel bir sahil kasabasında yız. Burası çok güzel. Artık hayatıma böyle devam etmek istiyorum. Yorgunum gerçekten yıllarca çok çalıştım. Dizilerde, sinemalarda, tiyatroda... Yani şu anlık pek bir şey yapmayı arzu etmiyorum. Müzik hariç, onu da Türkiye'ye gelerek tekrar yapacağım Yıldız Tilbe ile çok güzel bir single çıkartıyorum. Onun desteği ile daha doğrusu. Bu yüzden de şimdilik biraz enerji toplayıp sonra sahne hayatına geri dönmeyi düşünüyorum. Arzum bu.
 
 
- Siz mi tercih ettiniz ekranlara veda etmeyi yoksa yaptırımlar mı oldu? 
 
Yıllar geçiyor ve 14 sene boyunca kral TV de çalıştım. Artık televizyonlar yok. Yani herşey internete dönüyor, internet televizyonculuğu yada internet dünyası. Bu yüzden artık televizyonda olmak istemiyorum. Okan Bayülgen gibi, Mehmet Ali Erbil gibi... Bakın onlarda yok televizyonlarda. O yüzden bu çok daha huzurlu bir hayat. Çok güzel bir 14 sene geçirdim sadece Kral TV de, 3-5 sene de dizi sinema ve başka şeyler vardı. Yani herşeyin bir sonu var.  Şöhretin de , paranın da , gençliğinde... Bende televizyonun bir sonu geldiğini düşünüyorum. Televizyonda izlemiyorum. Bir kanal hariç , başka izlenecek kanal yok. Kanallar da da program yok. Yani izlemiyorum.
 
img-20181019-wa0013-002.jpg
- Muhteşem bir proje olacağının haberlerini aldık. Dev sanatçı sevgili Yıldız Tilbe ile bir albüm hazırlığı içinde olduğunuzu öğrendik. Bununla ilgili bir şeyler anlatmak ister misiniz? Nasıl oldu ve dinleyicileri neler bekliyor?
 
Çok güzel bir albüm hazırlıyoruz. Murat Güneş ve Yıldız Tilbe şarkıları var. Aynı zamanda sevgili Yıldız bana vokalde yaptı çok güzel bir kaç şarkı var. Albümün ismi "BÜTÜN PARANI BANA HARCA İSTİYORUM " çok renkli, eğlenceli bir şarkı. Bu yüzden de mutluyum. Çok yakında çıkması niyetiyle harekete geçtik. Evet heyecanlıyım. Sevgili Yıldız Tilbe benim çok eski bir dostumdur, kardeşimdir, öğretmenimdir. Onu çok severim hayat tecrübesinden çok yararlanırım. Çok eskiye dayanan güzel bir dostluğumuz var. İki kardeş gibiyiz. İki samimi komşu gibiyiz. Eksik olmasın... Beni dostluğuna kabul ettiği için. Ben iyi bir insanımdır. Beni de böyle tanıdığı ve özümü gördüğü için dostluğuna kabul etti yoksa kolay kolay Yıldız da bazı insanlara güvenemez oda öyle hissediyorum. Bana güvendiği içinde çok mutluyum. Bu güveni sonucunda bana küçük bir jesti dir. Sağolsun çok mutluyum.
img-20181019-wa0011.jpg
 
- Ekranlarda sadece müzik ile mi sizi göreceğiz yoksa başka projeleriniz de olacak mı?
 
Evet sadece müzik olarak. Klibimi çekeceğim. Ama müziğini hangi müzik kanalında yayınlatacaksın diye sorarsan, müzik kanalı kalmadığı için artık  internet üzerinde döndüreceğim. O yüzden internete ait. Sanal dünya da ses getirecek çok sade ve bir o kadar güzel video klip çekeceğim. Başka da bir şey yapmak istemiyorum. Öyle de bir arzum, isteğim kalmadı artık.
 
- Uzun zamandır ekranlarda yoktunuz. Bu süreçte neler yaşadınız? Neler çıktı karşınıza cok merak ediyorum. 
 
Bu süre içinde ben öyle olağan şeyler yapmadım. Dinlendim. Hep istediğim bir şey vardı. Emekli olunca bir kedim olsun. Ben emekli oldum bu arada. Şuan yaşı bekliyorum. Yıllardır çalıştığım için, çocuk yaştan beri... Emekli oldum. Sadece maaşımı almak için yaşımı bekliyorum. Çok seviyorum kedileri bir kedim var artık. Adı Madonna. Onu çok seviyorum o da beni seviyor. Benim için en büyük mutluluk bu. Annem, Babam ve Ben çok güzel bir hayatımız var. Allah bozmasın. Hayatta en değerli Anne ve Baba gerisi hepsi boş ! 
 
- Şehir değişikliği size iyi gelmiş zannediyorum. Daha güçlü ve donanımlı bir Bülent görüyorum. Daha başarılı olacağını hissediyorum. Sende bu şekilde düşünüyor musun yada acabaların oluyor mu? Öyle bir sektör ki. Hileli video klip tıklanmaları, bir takım haksızlıklar oluyor biliyorsunuz. Neler söyleyeceksiniz?
 
Evet ülke değişikliği, şehir değişikliği yani bir ev değişikliği bile insana iyi gelir. Bana da bu çok iyi geldi. Burada çok mutlu ve huzurluyum. Evet o sahte tıklanmalar çok komik bende Türk Televizyonlarından izliyorum. Yani zaman herkesi haklı çıkartır. Bu şöhret dediğimiz arkadaşlarımız , şarkıcı dediğimiz arkadaşlarımız yani 3 yıl 5 yıl 10 yıl sonra da hatirlana bilecekler mi? Hiç kimse adına kötülük dilemiyorum. " Hahahahayyy onlar 5 sene yada 3 ay tanınacaklar mı bakalım. Pazara çıksalar kimseler tanıyamaz." Modunda bir insan asla değilim. Bilâkis üzüldüğüm için böyle söylüyorum. Niye üzülüyorum şuna; ekranda artık şöhret olmak o kadar zor bir hale geldi ki. Yani şarkısını biliyorlar, şarkıcının ismini bilmiyorlar. Yada şarkıcının yüzünü tanımıyorlar, şarkılarının radyolarda döndüğünü duyuyoruz yada 1 milyon 5 milyon tıklandığını duyuyoruz. Ama 2 ay sonra o insanlar yok. Bu çok feci bir hız. Ben buna çok üzülüyor ve korkuyorum. Şükür bizler 20-30 yıldır tanınan insanlar durumundayız. Hani ben 20-25 senemi tamamladım. Ama bu yüce Allah'ın bana bir lutfu... Bugün çıksaydım, büyük ihtimalle tanınmazdım. Şöhret olamazdım. Bilemiyorum, korkularım var. Çünkü Dünya değişiyor, kuralları da değişiyor.
thumbnail_img-20181019-wa0010.jpg
 
- Peki bu albümle mi sınırlı kalacak devamı gelecek mi? Zannediyorum çok sevilecek insanlar sizi özledi. Bu geçen dönemde ve sürede yeni jenerasyon yetişti. Bence daha iyi olacak bu benim kendi görüşüm. Sence de öyle mi olacak neler söyleyeceksin?
 
Evet jenerasyon değişiyor. Dünyayı da takip ediyorum tabiki, Türkiye'yi de öyle. Benim öyle büyük bir iddiam yok hani bir Ajda Pekkan değilim. Ajda Pekkan'ı benim yeğenlerim de tanıyor. Anneannem'de tanıyordu. Annem'de tanıyor. Yani bütün kuşaklar tanıyor. Bu başka bir şey yani... :) Ajda Pekkan yaşı yok, sınırsız. Okullarda okutulması gereken bir ders kitabıdır. Ben bu kadar iddialı değilim, keşke olabilsem. Ben huzurlu sakin bir hayat sürmek istiyorum. Ama müzikle geri dönmeyi arzuluyorum tabiki ama televizyon, radyo ve gazetelerde gezecek halim de yok. Değişen dünyanın içerisinde sadece müziğimi yapmak istiyorum. İnternette yayınlayacağım klibimi, geri dönüşümlere bakacağız. Kafamda çok deli sorular yok. Şarkı söylemeyi seviyorum ve bu albümle de hayatıma devam edeceğim. Ama tepkiler büyük olur, küçük olur göreceğiz zamanla... Bilemiyorum... Dünyada çok şeyler oluyor, neler yaşanıyor. Bazılarına sevinerek, bazılarına üzülerek bakıyorum. Ben hüzünlü bir insanımdır genelde, daha çok hüzünlü bakıyorum.
 
- Yeni albümünde başarılar diliyorum. Ekranları boş bırakmamalısın. Yıldız Hanım'a da çok sevgiler, selamlar olsun senin aracılığınla. Eklemek istediklerin içini dökmek istediğin bir konu varsa biz okumaktan büyük keyif duyacağız...
 
Çok Teşekkür ederim ilgine, sevgili Emirciğim. Sende ekranda çok başarılısın. Programda çok tatlısınız. Bende sizi genelde internet üzerinden, televizyondan izliyorum. :) Böyle tatlı , sıcak ikili olmanızdan çok mutluyum gayet başarılısın, çokta sıcaksın. Bu röportaj için bende çok sana Teşekkür ederim. :) Herşey gönlünce olsun. Balkanlar, Trakya her zaman çok güzel... Ülkemizin diğer bölümleri Ege'si Akdeniz'i Doğusu Karadeniz'i... Bende sana çok Teşekkür ediyorum. İçimde kalan bir şey yok , mutluyum. Herkesin mutlu olmasını istediğim için, bu mutlulukla yaptım röportajı da. 
 
- Gündem Gazetesi okuyucularına ve biz gazetecilere verdiğin değerden ve ayırdığın vakit'den dolayı çok Teşekkür ederim. :) 
 
Bilâkis ben Teşekkür ediyorum Gündem Gazetesi ve bütün çalışanlarına. Benden sevgiler, sen başta olmak üzere. Bütün emeği geçen bu yazıyı yazan yada basan herkese benden çok sevgiler Emirciğim. En yakın zamanda da Türkiye'de yani İstanbul'da da karşılaşmak üzere. :) Bir kahve sözü alayım senden olur mu? :)
 
Bize vakit ayırdığın için çok Teşekkür ediyorum. Emir Kesan ve Gündem Gazetesi ekibi olarak Vj Bülent'e kahve sözümüz'ü bir borç bilir... Hayatında başarılar, mutluluklar dileriz....
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141