• BIST 9548.09
  • Altın 2499.945
  • Dolar 32.4881
  • Euro 34.5791
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 23 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 22 °C

“Vatana sahip çıkanlarla beraber olun”

“Vatana sahip çıkanlarla beraber olun”
MHP Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Kemal Kalemci, ‘Geleceğini Türk milletinin içinde gören, Ay-Yıldızlı Al Bayrağın altında yaşamaktan onur duyan’ herkesi partilerinin saflarına katılmaya çağırdı, “Vatana sahip çıkanlarla beraber olun” ifadelerini kulla

“Vatana sahip çıkanlarla beraber olun”

 MHP Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Kemal Kalemci, ‘Geleceğini Türk milletinin içinde gören, Ay-Yıldızlı Al Bayrağın altında yaşamaktan onur duyan’ herkesi partilerinin saflarına katılmaya çağırdı, “Vatana sahip çıkanlarla beraber olun” ifadelerini kullandı.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Kemal Kemal Kalemci, yaptığı yazılı basın açıklamasında Ak Parti hükümeti ile ‘açılım’ ve ‘çözüm süreci’ politikalarını sert bir dille eleştirdi. Kemal Kalemci, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

 “AKP milletimizi 45 gün oyalayıp, resmen milletimizle dalga geçmiştir. Türkiye sürekli geriye giden, sürekli mirastan ve dünün birikiminden yiyen bir iktidar tarafından yönetilmektedir. Türkiye’nin huzuru kaçmıştır.  Milletimiz yeterince incinmiş ve kırılmıştır. Bin yıllık kardeşliğimiz yeterince tahrip edilmiş, ortalığa yeterince nifak saçılmıştır. İçte ve dışta teslimiyetin zirve yaptığı durumdayız. Gücünü, siyasetini ve yönünü tamamen dış güçlerin rüzgarına bırakan bir hükümet var. Yok ‘kandırıldık’, yok ‘açılımı buzdolabına kaldırdık’ diyerek ülkeyi deneme tahtasına çevirdiler. ‘Açılım’ adını verdikleri ihanet tablosunda silahı kimin bıraktığını anlayanınız var mı? Habur sınır kapısında kibarca, alkışlanarak ellerine, bebeklerin, anaların, şehitlerin kanı bulaşmış vatan haini teröristlerin karşılanışını bu millet unutmadı.  Soma’da maden işçisine tekme tokat saldırıldığını da unutmadık. ‘Terörle müzakere olmaz’ dedik, anlatamadık. Devlete ve millete başkaldıran, kafa tutanların geçmişteki akibetleri bellidir. Dünyanın hangi ülkesinde müebbet hapse mahkum bir terörist sözde hücreden örgütünü yönetmektedir bize gösterin. Geleceğini Türk milletinin içinde gören, Ay-Yıldızlı Al Bayrağın altında yaşamaktan onur duyan herkesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne bekliyoruz. ‘Vatana sahip çıkanlarla beraber olun’ diyoruz. Kaybedilecek zamanımız da, tereddütle geçirecek vaktimiz de yoktur. Birliğimizi tehlikede görenler, saflarımızı Milliyetçi Hareket Partisi’nde sıklaştırma zamanı gelmiştir. Bu vesileyle, bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141