• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 25 °C
  • Aydın 25 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Türkiye’nin İLK Yat Festivali deniz severleri buluşturuyor.

Türkiye’nin İLK Yat Festivali deniz severleri buluşturuyor.
Martı Marina & Yacht Club, 19- 21 Eylül 2014 tarihlerinde Türkiye’nin ilk yat festivali “Aegean Yachting Festival”e ev sahipliği yapacak.

Festival kapsamında çeşitli kategorilerde yapılacak etkinlikler ile denizcilik sektörü bir araya gelecek.  

 500’ü aşkın yat kapasitesiyle hizmet veren uluslararası “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Club, heyecanlı bir festivale ev sahipliği yapacak. 19-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Aegean Yachting Festival için  geri sayım başladı.

marti-marina-yacht-club.jpg

Türkiye’nin En Güzel Koyunda Yelken Keyfi

Akdeniz ve Ege'nin birleştiği, Ege’nin en güzel koylarından Hisarönü’nde, çam ağaçlarıyla çevrili muhteşem bir doğa içinde yer alan Martı Marina & Yacht Club, Aegean Yachting Festival’i kapsamında heyecanlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Martı Marina & Yacht Club Genel Müdürü Fatih DAĞISTANLIOĞLU festivalle ilgili yaptığı açıklamada “Martı Marina & Yacht Club olarak Türkiye’de teknecileri ilk kez bir festival ortamında buluşturacak olmaktan mutluyuz.  Ege Yat Festivali’yle sadece yerli denizciler değil, Ege’de seyreden tüm yelkencilere hoş bir buluşma sunmayı hedefliyoruz. Dragondan katamaranlara, yarış teknelerinden motor yatlara, klasik yatlardan mega yatlara birçok farklı kategoride tekne,  tekne sahipleri ve deneyimli yelkenciler ile keyifli bir buluşma gerçekleşecek. Festival boyunca denizcilik sektörüyle ilişkin marka ve ürünler bir araya gelecek. Festival, bireysel katılımcıların yanı sıra kurumsal olarak adini duyurmak isteyen yelkencilere de açık olacak.  Şirketler, meslek örgütleri ve üniversiteler de dâhil denize gönül vermiş yerli ve yabancı tüm deniz severler festivale davetli.” dedi.

 

 

Deniz Meraklıları ve Sektör Birarada…

19 Eylül Cuma günü başlayacak etkinliklerin ardından ikinci gün “Best of Turkey”  kategorisinde İstanbul, İzmir, Bodrum ve Marmaris olmak üzere 4 farklı bölgeden 4 usta yelkenci, ekipleri ile birlikteHisarönü Körfezi'nde yelken açacaklar.  100'e yakın teknenin katılması beklenen festivalde 3 gün boyunca denizcilik dünyasına ait yerli ve yabancı markalar stantlarıyla yer alacaklar.  Festival bu boyutuyla sektör ve meraklılarının buluşacağı ilk deniz etkinliği olmayı hedefliyor. 

Orhaniye Martı Marina & Yacht Club

 

1996 yılından bu yana hizmet veren Türkiye’nin en köklü turizm markası Martı Grubu’na ait olan Martı Marina & Yacht Club, güvenlik, temizlik, kalite, deneyimli personel, konfor alanlarında yapılan değerlendirmeler sonucunda, The Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “5 Altın Çıpa” ile sertifikalandırıldı. Martı Marina & Yacht Club; yüksek standartlı bağlama iskeleleri, teknik servisi, sosyal tesis olanakları ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile yat sahiplerinin ihtiyaç duyacağı her türlü bakım-onarım imkanı en üst düzeyde sunuyor.  “Mavi Bayraklı” Martı Marina & Yacht Club, tekne sahiplerine verdiği servislerin yanı sıra Martı Hemithea Hotel ile konuklarına seçkin, şık ve zevkli bir ortamda; çok özel bir hizmet anlayışıyla, standartların ve alışkanlıkların ötesinde bir konaklama imkanı sunuyor. Kazıklar ve yüzer iskeleler üstünde inşa edilen ve bu sayede denizin temiz kalması sağlanan, Türkiye’nin ilk denize girilebilen marinası olma özelliği ile dünden bugüne yat sahiplerinin önemli bir uğrak yeri olan Martı Marina & Yacht Club’da, scuba diving, wind surfing gibi su sporları ile birlikte yelken eğitimi, kaptanlı yat veya yelkenli kiralama hizmeti ve kişiye özel kaptanlık eğitimleri de veriliyor. Denizde 430 ve karada 100 olmak üzere toplam 530 tekne bağlama kapasitesi olan marinada Club Mistral ise özel lezzetler sunuluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141